Το γράμμα του Μέσι στη FIFA

Η απόφαση της FIFA να τιμωρήσει με τέσσερις αγωνιστικές τον Λιονέλ Μέσι για τη συμπεριφορά του απέναντι στον βοηθό του αγώνα με τη Χιλή, προκάλεσε τη αντίδραση των ΜΜΕ της χώρας, καθώς και του ίδιου του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος αποφάσισε να αποστείλει επιστολή στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.
 
Η εφημερίδα "Ole" έδωσε στη δημοσιότητα το γράμμα του 29χρονου επιθετικού, ο οποίος με απολογητικό ύφος, αναφέρθηκε στο συμβάν, τονίζοντας πως δεν είχε σκοπό να προσβάλλει τον βοηθό, αφού όσα είπε ήταν λόγια στον... αέρα.
 
"Ειλικρινά δεν δέχομαι τις κατηγορίες που μου αποδόθηκαν, δηλαδή πως επιτέθηκα φραστικά στον βοηθό διαιτητή στον αγώνα απέναντι στη Χιλή, καθώς η συμπεριφορά μου είναι πλήρως εναρμονισμένη με το άρθρο 57 του Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA.
 
Ο βοηθός διαιτητή, που είναι Βραζιλιάνος, κατάλαβε πλήρως τι του έλεγα. Νωρίτερα είχαμε μία πολύ φιλική κουβέντα και σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να προσβάλλω ή να τον βρίσω. Όπως και 'χει, αν κάτι από τα λεγόμενά μου πείραξαν τον βοηθό, δεν απευθύνονταν σε αυτόν. Ειπώθηκαν στον 'αέρα' και ζητώ συγγνώμη για αυτό", αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Μέσι.
 
Δείτε το γράμμα:
 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε Φαν Μπρόνκχορστ για το επιτελείο του Σλοτ η Λίβερπουλ
Ανακοινώθηκε από τη Ρέξαμ στα 40 του χρόνια ο Άσλεϊ Γιανγκ
Το μήνυμα του Μπαπέ μετά τη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση
Έβγαλε νέα φανέλα και... προειδοποιεί η Μπαρτσελόνα
Ομοφοβικά συνθήματα πήγαν να τινάξουν στον αέρα το Ντόρτμουντ-Μοντερέι
Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουάνσα από τη Λίβερπουλ η Λεβερκούζεν
Oμάδας της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει 50 εκατομμύρια για τον Κεν
Έριξε άκυρο στη Μπάγερν για τον Λουίς Ντίας η Λίβερπουλ
Τα ζευγάρια των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ξεχωρίζει το Παρί-Μπάγερν
Πλησιάζει στην Άρσεναλ ο Γκιόκερες