Μιλά ξανά ελληνικά ο Πάους

Και το όνομα αυτού, Αντρέ Πάους. Ο λόγος για τον Ολλανδό προπονητή, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ ως το καλοκαίρι του 2018 και μάλιστα οι "βυσσινί" γνωστοποίησαν ότι έχουν το δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης της συμβάσεως για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Η παρουσίαση του 51χρονου πρώην προπονητή της Ανόρθωσης θα γίνει τη Δευτέρα (3/4).
 
Στην ομάδα της Λάρισας αγωνίζεται και ο Ανδρέας Αβραάμ τον οποίο ο Πάους είχε ως ποδοσφαιριστή στην Ανόρθωση. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής από τις 3/4/2017 έως τις 30/6/2018 αναλαμβάνει ο Ολλανδός κ. Andre Paus.
Ο κ. Paus θα είναι στη Λάρισα από το Σάββατο 1/4/2017 και θα διαμείνει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή που θα επιλεγεί από τον κ. Βουτυρίτσα για τον αγώνα στις 2/4 με αντίπαλο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης της συμβάσεως με τον κ. Paus για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή έως τις 30/6/2020.
Την ποδοσφαιρική ομάδα θα κοουτσάρει μόνος ο κ. Βουτυρίτσας απέναντι στον ΠΑΟΚ και από τη Δευτέρα 3/4/2017 αναλαμβάνει ο κ. Paus.
Η παρουσίαση του θα γίνει τη Δευτέρα 3/4 σε ώρα που θα γνωστοποιηθεί εντός των ημερών".
  
 
 

Δειτε Επισης

Οι Πορτογάλοι υποκλίνονται στον Παυλίδη μετά την ασίστ της χρονιάς-«Ο Έλληνας θεός δάμασε τα λιοντάρια»
Το καθεστώς Φράνκο, η διαμάχη Μπαρτσελόνα-Ρεάλ και μια αντιπαλότητα γεμάτη ιστορία και σκιές
Εθνική Ελλάδας για Ζέκα: Ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένα πρότυπο αθλητή
Πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ για τον Κουλούρη
Τα 30+ εκατομμύρια των αγγλικών ομάδων για τον Κωστούλα και η στάση του Ολυμπιακού
Έκλεισε τη σεζόν με χαμόγελα, περιμένει με τα… διαβατήρια στο χέρι ο Άρης
Επανέρχεται για Κωστούλα η Μπράιτον-Στα 38 εκατομμύρια η νέα πρόταση των Άγγλων
Αλλαγή δεδομένων για Παναθηναϊκό ενόψει ισχυρών του δεύτερου προκριματικού γύρου, στο Champions League
Marca: «Γι’ αυτό έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Χάμες»
Τρομερός Ελ Κααμπί-Παραμένει πρώτος σκόρερ στο φετινό Europa League