ΑΕΚ: Έτοιμη χωρίς Μπίδη και Τριτσκόφσκι

Με πρωινή προπόνηση στο AEK ARENA ολοκληρώθηκε σήμερα (31/03) η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ (Σάββατο 01/04, 19:00).

Εκτός αποστολής έμειναν οι Trickovski, Χαραλαμπίδης και οι νεαροί Μιχαήλ, Κακουλλής, Μούσιτς και Βασιλείου, που θα αγωνιστούν με την ομάδα Κ21.

H πώλήση των πακέτων για τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια των πλέι-οφ, καθώς και των εισιτηρίων συνεχίζεται σήμερα (09:00-13:00, 15:00-18:00) και ολοκληρώνεται αύριο (09:00-16:00) από τα Γραφεία του Σωματείου.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 20 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ και του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ. Εισιτήρια θα πωλούνται για την κερκίδες Γεώργιος Καραπατάκης (περιορισμένος αριθμός), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια).

Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (17:30) πριν την έναρξη του αγώνα.

Στο γήπεδο θα βρίσκεται σύσσωμη η καλαθοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ και θα εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο και να την χειροκροτήσει για την κατάκτηση του Κυπέλλου. 
 

Δειτε Επισης

Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση