Ο Μαραντόνα κινείται νομικά κατά του... Pro για δικαιώματα εικόνας

Το Pro Evolution Soccer 2017 προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως ο Γκάρι Λίνεκερ, ο Χρίστο Στόιτσκοφ, ο Τιερί Ανρί, ο Ροναλντίνιο και ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Όμως, απ' ό,τι φαίνεται, η χρήση του ονόματος του "Ντιεγκίτο" έγινε δίχως τη συγκατάθεσή του. Μάλιστα, ο -για πολλούς- κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών,  ανακοίνωσε, μέσω facebook, πως θα κινηθεί νομικά κατά της Konami για δικαιώματα εικόνας, ανεβάζοντας παράλληλα ένα screenshot με τη... διαδικτυακή μορφή του.

"Άκουσα χθες (σ.σ. Τετάρτη) ότι η ιαπωνική εταιρία, Konami, χρησιμοποίησε το όνομά μου για το παιχνίδι της, PES 2017. Δυστυχώς, ο δικηγόρος μου, Ματίας Μόρλα, ξεκινάει νομικές διαδικασίες προς τους υπεύθυνους. Ελπίζω να μην είναι ακόμα μία απάτη", αναφέρει το μήνυμα του Αργεντινού θρύλου.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Οι Γενοβέζοι πάγωσαν το «Μαραντόνα» και έβαλαν φωτιά στη μάχη για το σκουντέτο
Ανατροπή από άλλο πλανήτη-Η Μπαρτσελόνα αγκαλιά με τον τίτλο στο ματς της χρονιάς με τη Ρεάλ
BINTEO: Στον αγωνιστικό χώρο ο Μαρινάκης, τα έψαλλε στον Εσπίριτο Σάντο για τη νέα γκέλα
Tα δεδομένα για τα εισιτήρια του Champions League στην Premier League
Νέα μεγάλη γκέλα για τη Φόρεστ, μυαλό μόνο για τελικό οι Γιουνάιτεντ και Τότεναμ
Ιστορικός Εμπαπέ, ούτε ο Ντι Στέφανο δεν το είχε κατάφερει με τη Ρεάλ!
Δεκάδες τραυματίες στους πανηγυρισμούς για την άνοδο του Αμβούργου-Ένα άτομο σοβατά
Κέιν: Είναι ωραίο να είσαι πρωταθλητής, χρειάστηκε πολύς καιρός για να το κατακτήσω
Αντρές Ινιέστα: Μια ήρεμη δύναμη που δεν ζήτησε τίποτα και τα πήρε όλα
Με Γκιουλέρ στην 11άδα η Ρεάλ, με συνταγή Μιλάνο η Μπαρτσελόνα