Ανδρέας Παντελή: Από τον μοναχικό πούρο στην στήριξη των πολέμιων

«Από τη μέρα που ανέλαβε την Ανόρθωση ο Ανδρέας Παντελή είναι αήττητη και από τη μέρα που αποχώρησε από τον Εθνικό δεν κερδίσαμε». Λόγια του Γιώτη Εγκωμίτη στην εκπομπή «Θύρα Σίγμα» που φανερώνουν πολλά για τη δυναμική του προέδρου της Ανόρθωσης.
 
Η «Κυρία» παρουσιάζεται αναγεννημένη από τη μέρα που επέστρεψε στην προεδρία ο Ανδρέας Παντελή. Ένας άνθρωπος που αναμφισβήτητα ξέρει όσο λίγοι το κυπριακό ποδόσφαιρο, γνωρίζει πρόσωπα και πως να διαχειριστεί διάφορες καταστάσεις σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.
 
Πριν καν συμπληρωθούν δύο μήνες από τη μέρα επιστροφής του κατάφερε να πετύχει κάτι που ήταν μείζον θέμα όταν αναλάμβανε τα ηνία. Πώς θα τον υποδέχονταν όσοι τον πολέμησαν το 2008 και ποια στηρίγματα θα είχε στη δεύτερη θητεία του στην προεδρία;
 
Με το «καλημέρα» ο Ανδρέας Σάντης είναι στο πλευρό του Ανδρέα Παντελή. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Ανόρθωσης, ο οποίος στην πρώτη θητεία του κ. Παντελή ήταν ο εκπρόσωπος της «Κυρίας» στην ΚΟΠ και ήρεμη δύναμη στα διοικητικά της ομάδας είναι μονίμως στο πλευρό του Ανδρέα Παντελή.
 
Στο ντέρμπι με την Ανόρθωση ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Σάββα Κάκο να συνομιλεί με τον Ανδρέα Παντελή, ενώ και ο Αντώνης Δημητρίου σε επικοινωνία που είχε με τον κ. Παντελή δήλωσε την στήριξη του.
 
Η επιστροφή Ανδρέα Παντελή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια είχε ως ατραξιόν τη φωτογραφία του προέδρου της Ανόρθωσης με τον πούρο και φόντο το έμβλημα της Ανόρθωσης.
 
Μια ενωμένη Ανόρθωση με τον Ανδρέα Παντελή στο πηδάλιο είναι ισχυρή σε όλα τα επίπεδα και πάνω σε αυτή τη βάση η Ανόρθωση μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.
 
Ήδη, σε μια σεζόν που έμοιαζε εφιαλτική ο κόσμος της ομάδας ονειρεύεται τρόπαιο μετά από εννιά χρόνια.  
 
 

Δειτε Επισης

Στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας για το EURO 2024 ο Ίβουσιτς
Η Ακαδημία OMONOIA FC διοργανώνει για πρώτη φορά Summer School-Όλες οι πληροφορίες
Στο στάδιο Άλφαμεγα οι αγώνες της Πάφου στην Ευρώπη-«Θα διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους»
Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Άνχελ Γκαρσία
Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17
«Η Πάφος έπαιζε μόνη της στον τελικό, ας έκανε κάτι ο Αναστασίου στο ημίχρονο να αλλάξει ο αγώνας»
Το μήνυμα του Τσέφεριν για το EURO U-17-«Θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης εμφάνισης νέων αστεριών»
Πρεμιέρα για την Εθνική Κύπρου κόντρα στη Τσεχία στο EURO U-17
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League-Εάν προκριθεί βρίσκει στον δρόμο του τον ΑΠΟΕΛ
Η καρδιά του EURO U-17 χτυπά στην Κύπρο