Φανούριος: «Κάποιος πήρε απροβίβαστο. Υπάρχει οργή»

Για την προσπάθεια του Απόλλωνα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, τα παράπονα για τη διαιτησία του Χρίστου Νικολαΐδη και τις σημαντικές επιστροφές ενόψει ΑΕΛ, μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Αν δείτε και τα στατιστικά ολόκληρου του παιχνιδιού ο Απόλλωνας υπερτερούσε. Είχαμε οκτώ τελικές, σε αντίθεση με τέσσερις της Ανόρθωσης. 3 εμείς στον στόχο και 2 οι αντίπαλοι. Για την κατοχή, από την στιγμή που παίζαμε με 10 ποδοσφαιριστές ήταν λογικό η Ανόρθωση να κρατούσε περισσότερο την μπάλα.
Όμως, με βάση την εικόνα του παιχνιδιού θεωρούμε ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε».
 
Για τον τραυματισμό του Γκιέ
«Είχε κάποιες μυϊκές ενοχλήσεις και θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις για να δούμε εάν έχει πρόβλημα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο αυτή την στιγμή. Όμως, ήταν φανερό από το 65’ παίζαμε με 9 ποδοσφαιριστές, καθώς ο Γκιέ δεν μπορούσε να δώσει όλες του τις δυνάμεις. Εμείς κρατάμε την αντίδραση της ομάδας και συνεχίζουμε».
 
Για την αντίδραση της ομάδας: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Έχει ένα τρομερό προπονητή, που έκανε εκπληκτική διαχείριση και αντέδρασε πολύ σωστά μετά την αποβολή. Ήταν κάτι που χαρήκαμε πάρα πολύ, διότι η ομάδα έδειξε για ακόμα μία φορά ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτά που έγιναν χθες μας έχουν πεισμώσει και είμαστε αποφασισμένοι για την συνέχεια».
 
Για τις επιστροφές που θα έχει ο Απόλλωνας κόντρα στην ΑΕΛ: «Θα έχουμε τις επιστροφές τον Ρομπέρζ, Σακέτι και Σαρδινέρο, που ήταν τιμωρημένοι. Και ίσως του Τιάγκο. Σημαντικές επιστροφές και ο προπονητής θα έχει περισσότερες επιλογές».
 
Για την διαιτησία του Νικολαϊδη: «Δυστυχώς ή ευτυχώς το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και ο κόσμος μπορεί να κρίνει. Ο κάθε ένας κρίνεται από την απόδοση του. Κάποιοι πήραν απροβίβαστο από τον χθεσινό αγώνα. Δεν θα πούμε περισσότερα, όμως αυτά μας πεισμώνουν περισσότερο».
 
Εάν θα καταγγελθεί: «Είναι κάτι που θα δει απόψε το διοικητικό συμβούλιο στην συνεδρία του».
 
Έχει λεχθεί ότι ο Φανούριος Κωνσταντίνου αποκάλεσε στους δημοσιογράφους κάφρους, μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση. 
«Αλίμονο, εάν έλεγα κάτι τέτοιο, αφού είμαι και εγώ δημοσιογράφος και σέβομαι το επάγγελμα και όλους τους συναδέρφους. Καλά κάνεις και με ρωτάς. Δεν αισθάνομαι καμία τύψη. Δεν θέλαμε να δεχθούμε ερωτήσεις. Ο προπονητής πήγε στην δημοσιογραφική χαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους και έκανε τις δηλώσεις που προβλέπετε να κάνει. Υπήρχαν κι άλλοι εκεί και μπορούν να πάρουν θέση και να μιλήσουν εάν θέλουν».
 
Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι εντυπωσιακός και προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα. Τον ευχαριστούμε, διπλά και τρίδιπλα και θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε χαρές στο τέλος της σεζόν».
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Άνχελ Γκαρσία
Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17
«Η Πάφος έπαιζε μόνη της στον τελικό, ας έκανε κάτι ο Αναστασίου στο ημίχρονο να αλλάξει ο αγώνας»
Το μήνυμα του Τσέφεριν για το EURO U-17-«Θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης εμφάνισης νέων αστεριών»
Πρεμιέρα για την Εθνική Κύπρου κόντρα στη Τσεχία στο EURO U-17
Ο ΠΑΟΚ αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον Ιβάν Σαββίδη-«Στον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία»
Ανατροπή και Ευρώπη ο Oλυμπιακός, παίζει τα ρέστα του με Άρη ο Παναθηναϊκός
Κοιμήθηκε αγκαλιά με την κούπα ο Βιεϊρίνια (pic)
Η καρδιά του EURO U-17 χτυπά στην Κύπρο
O ΠΑΟΚ το σήκωσε στην κατάμεστη Τούμπα και αποθεώθηκε μπροστά σε 50.000 οπαδούς του