Στην παράταση λύγισε τον Ολυμπιακό η Δόξα (vid)

Στην παράταση κρίθηκε η πρόκριση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Δόξα, με την ομάδα της Κατωκοπιάς να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου.
 
Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1, όπως ήταν και το σκορ του πρώτου αγώνα, έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση, όπου και κρίθηκε τελικά η ομάδα που θα συμμετάσχει στους «4» του κυπέλλου.
 

 

 
Το σκορ της κανονικής διάρκειας διαμορφώθηκε από το πρώτο μισάωρο του αγώνα. Το σκορ άνοιξε στο 14’ όταν μετά πλάγιο ο Γκουλόν κέρδισε την κεφαλιά και ο Κορομίνας με γυριστό σουτ έκανε το 1-0 για την Δόξα.
 

 
Ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει γρήγορα, όταν στο 28’ μετά από λάθος του Ενινφούλ, η μπάλα έφτασε στον Τόρες που τροφοδότησε τον Χριστοδούλου, ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-1.


 
Παρά την προσπάθεια των δύο ομάδων, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου και έτσι παίχθηκαν άλλα τριάντα λεπτά. Η Δόξα βρήκε τον τρόπο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης με έναν κεραυνό από τον Μπραούλιο να πάρει κεφάλι στο σκορ, 2-1.
 
Το γκολ αυτό αποδείχθηκε χρυσό για την Δόξα που παράλληλα με την πορεία της για παραμονή στην Α’ κατηγορία, πετυχαίνει να διακριθεί και στο κύπελλο.


 
Πάντως και ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδό του στην Α’ κατηγορία, πάλεψε το παιχνίδι και έδειξε ότι μπαίνει σιγά-σιγά σε… κλίμα των σαλονιών. Μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί της ομάδας της Λευκωσίας ακούστηκαν να φωνάζουν: "Ολυμπιακάρα".


  

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 14' Κορομινάς, 105+1' Μπραούλιο / 28' Χριστοδούλου

Κίτρινες: Χριστοφίδης, Σεραφείμ

Συνθέσεις:

Δόξα: Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο, Ρούντι, Ρεδόνδο, Κάστρο (79΄ Φοφανά), Εντμάρ (65΄ Σάντσες), Κορομίνας, Ενινφούλ, Σεράν, Ανδρέου (51΄ Μπραούλιο), Γκουλόν.

Ολυμπιακός: Παναγιώτου, Τσιακλής, Σωτηρίου, Πουγιούκκας, Σεραφείμ, Κάστρο (72΄ Τεξέιρα), Αυλωνίτης, Ασσιώτης (99΄ Χριστοφίδης), Γερολέμου, Τόρες, Χριστοδούλου (59΄ Πεχλιβάνης).

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»