Δόξα: Πήρε τον τελικό κι ελπίζει (video)

Και ξανά προς τη δόξα τραβά! Η βαριά ήττα από τον Άρη στο «Τσίρειο» (1-4) την περασμένη αγωνιστική δεν αποδείχθηκε ικανή να ανακόψει τη βαθμολογική αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει από τα μέσα Φεβρουαρίου η Δόξα. Σ’ έναν πρόωρο τελικό για την ίδια, η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη θριάμβευσε δίκαια 3-0 της Καρμιώτισσας, «ψαλίδισε» τη μεταξύ τους διαφορά στους τέσσερις βαθμούς και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στα μεγάλα σαλόνια.
Καθ’ οδόν για την πρώτη νίκη της επί των νεοφώτιστων στην τρέχουσα περίοδο το προσφυγικό σωματείο είχε την τύχη ν’ ανοίξει το σκορ στην πρώτη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε: μόλις στο 2’ ο Μπραούλιο έφυγε στην κόντρα, στην πάσα που επιχείρησε η μπάλα κόντραρε στα πόδια των Αρότσα, Αντάμοβιτς και στρώθηκε στον Φοφανά, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα.

Μ’ εξαίρεση δύο προσπάθειες από Όρντος (3’) και Πόλιανετς (6’) η φιλοξενούμενη δεν έδειξε αντίδραση, ενώ η οικοδέσποινα πλησίασε τετράκις το δεύτερο τέρμα (5’ Λεονάρντο, 22’ Μπραούλιο, 25’ Γκόμες δοκάρι, 36’ Σεράν Πόλο), πριν τελικά το πετύχει με τον Κορομίνας (από έξοχη ασίστ του Ρούντι) λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους (44’).
Οι όποιες ελπίδες της Καρμιώτισσας για αντεπίθεση στην επανάληψη ενταφιάστηκαν μόλις στο 47’, όταν από συνδυασμό με τον Κορομίνας ο Γκόμες με προβολή πέτυχε το 3-0. Το παιχνίδι είχε κριθεί και είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Βασίλη Δημητρίου ο ρυθμός μειώθηκε σημαντικά και δεν δημιουργήθηκε άλλη αξιόλογη ευκαιρία για τέρμα.
 

ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Χατζηφραγκίσκου - Παουλίνιο, Λεονάρντο, Σεράν Πόλο, Ρεδόνδο - Ανινφούλ, Ρούντι (78’ Κένιντι) - Φοφανά (88’ Κάστρο), Γκόμες (83’ Σάντσεθ), Κορομίνας - Μπραούλιο.
 

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (4-4-2): Ντραγκόγεβιτς - Σάλιακας, Ταραλίδης, Λογκόμπ, Γουίλερ - Αρότσα, Αντάμοβιτς - Πόλιανετς, Σταύρου - Όρντος (66’ Βαττής), Μπάρμπαρο (66’ Πάντος).
 

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»