«ʼσφαιρος» συμβιβασμός (video)

Δίχως νίκη και στο τρίτο παιχνίδι της απέναντι στη Δόξα στο τρέχον πρωτάθλημα παρέμεινε η Νέα Σαλαμίνα, καθώς -όπως και στον α’ γύρο- έμεινε στο 0-0 με το σύλλογο της Κατωκοπιάς, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής. Η λευκή ισοπαλία δεν επέτρεψε στους «ερυθρολεύκους» να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής, ενώ απέτρεψε τους φιλοξενούμενους από το να πλησιάσουν σε απόσταση βολής τον Άρη και την Καρμιώτισσα.

Το πρώτο ημίωρο είχε από μια καλή ευκαιρία για κάθε ομάδα (11’ Μπεμπέ / 19’ Μπραούλιο), ενώ στο 32’ ο Κούσουλος σε μονομαχία με τον Εντμάρ κέρδισε πέναλτι, το οποίο ο Μακρίεφ σπατάλησε, καθώς έστειλε την μπάλα πάνω στον Νέγκρι (32’). Ο Βούλγαρος επιθετικός είχε αστοχήσει από τα ένδεκα βήματα και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας στα πλέι οφ.

Στην επανάληψη η Δόξα είχε διπλή ευκαιρία στο 55’ με τους Φοφανά και Ρούντι και δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας του Μακρίεφ από τον Παουλίνιο. Στις καθυστερήσεις η Νέα Σαλαμίνα είχε δοκάρι με τον νεοεισελθόντα Κολοκούδια (92) και στην επόμενη φάση σε σουτ του Κορομινάς η μπάλα κόντραρε στον Γκράσι και χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Βεσελόφσκι.
ΣΑΛΑΜΙΝΑ (4-1-4-1): Βεσελόφσκι - Ελευθερίου, Άντονιτς, Γκράσι, Φούσκο - Κούσουλος, Σκοπελίτης - Εγγλέζου (72’ Κωνσταντίνου), Μπεμπέ, Μπριζίντο (64’ Ντουντού) - Μακρίεφ (88’ Κολοκούδιας).
ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Νέγκρι - Παουλίνιο, Γκουλόν, Ρεδόνδο, Εντμάρ (57’ Πουτζιουρής) - Ανινφούλ, Ρούντι - Φοφανά (74’ Κένιντι), Γκόμες (81’ Κάστρο), Κορομινάς - Μπραούλιο.


  

Δειτε Επισης

Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»
Κλείνει το κεφάλαιο Κίσσα στη Σαλαμίνα μετά από πέντε χρόνια
Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ