Ο Ίσκο έσωσε τη Ρεάλ από "έμφραγμα" στο 90'

Ο Ζινεντίν Ζιντάν πήρε το τεράστιο ρίσκο και παρέταξε μία ενδεκάδα με μόλις έναν βασικό στο Χιχόν και η Ρεάλ κινδύνεψε με απώλεια από την Σπόρτινγκ, μέχρι ο Ίσκο να δώσει τη λύση στο 90' και να προσφέρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με 3-2. Ο Γάλλος τεχνικός ξεκούρασε όλη την πρώτη ομάδα πλην του αρχηγού, Σέρχιο Ράμος, μετά από τη νίκη με 2-1 μέσα στο Μόναχο επί της Μπάγερν για τα προημιτελικά του Champions League και με τη ρεβάνς να διεξάγεται σε λίγες ημέρες.
 
Ο Ντόγε Τσοπ και ο Μικέλ Βέσγα τον "τιμώρησαν" προσωρινά, δίνοντας δύο φορές το προβάδισμα στους Αστουριανούς, σε μία από τις τελευταίες ευκαιρίες που έχουν για να προλάβουν το "τρένο" της παραμονής.
 
Ο Ίσκο και ο Άλβαρο Μοράτα είχαν απαντήσει άμεσα σε αυτά τα δύο γκολ της Σπόρτινγκ (η Ρεάλ έφτασε τα 26 σερί εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος με γκολ υπέρ, επίδοση ρεκόρ για τον σύλλογο), ωστόσο το τέρμα της νίκης δεν ερχόταν. Στο 90ό λεπτό, ο Ίσκο ανέλαβε δράση ξανά και με φοβερό σουτ έγραψε το 3-2, δίνοντας μία νίκη in extremis στους πρωτοπόρους της Primera Division, που διατηρούν απόσταση ασφαλείας από την Μπαρτσελόνα.
 
Οι συνθέσεις
 
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ: Κουέγιαρ, Καστεγιάνο, Μπαμπέν, Αμορεμπιέτα, Μερέ, Λόπεθ, Άλβαρεθ (90+2' Αφίφ), Βέσγα, Γκόμεθ (69' Κάσες), Καρμόνα, Τσοπ (79' Εντί)
ΡΕΑΛ: Κασίγια, Ντανίλο, Νάτσο, Ράμος, Κοεντράο (37' Μαρσέλο), Ίσκο, Κόβατσιτς (89' 89' Καζεμίρο), Ροντρίγκες, Βάθκεθ (71' Μαριάνο), Μοράτα, Ασένσιο
 

Δειτε Επισης

Χαμός στη Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δεν δίνει εισιτήρια στο σύλλογο, ο Αμορίμ πληρώνει για τους συνεργάτες του
Όλο και πιο κοντά στην «βόμβα» με Γκιόκερες η Άρσεναλ
Το ντεμπούτο του Ρονάλντο Τζούνιορ με την Κ15 Πορτογαλίας και η υπερηφάνεια του πατέρα του
Η Άρσεναλ έχει αρπάξει ήδη τον Γιόκερες
Αυτά ζητά η Λίβερπουλ από τη Ρεάλ για να δώσει άμεσα τον Άρνολντ
Το αγαπημένο γκολ του Μέσι που θα μετατραπεί σε έργο τέχνης
Σοκάρει η κόρη του Μαραντόνα-«Πρόκειται για σκηνοθεσία, μια θεατρική παράσταση που μας έστησαν»
Αυτό είναι το μυθικό ποσό που ζητάει η Μπενφίκα για τον Παυλίδη
Στην Αγγλία για διαπραγματεύσεις με τη Σίτι ο Βιρτζ
Η Σαμπντόρια έπεσε στον... γκρεμό της Serie C