Ο παρεξηγημένος Βινίσιους κέρδισε το στοίχημα και ρίχνει «άγκυρα»

Στις 7 Ιουλίου 2016 ο Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Πάουλο Βινίσιους.
 
Η μεταγραφή του 32χρονου στόπερ πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς είχαν προηγηθεί κινήσεις με περισσότερη «χρυσόσκονη», όπως αυτές των Πίεχ και Ρομπέρζ.
 
Ο ρόλος του ηγέτη στα μετόπισθεν του Απόλλωνα θα πήγαινε στον Γάλλο αμυντικό, ο οποίος έχοντας την εμπειρία της Πρέμιερ Λιγκ, δίκαια θεωρήθηκε ως το ηχηρό απόκτημα για την άμυνα του Απόλλωνα.
 
Ο Βινίσιους κατακρίθηκε στα αρχικά στάδια της περιόδου. Η ευκολία με την οποία ο Απόλλωνα δεχόταν τέρματα στους αγώνες της προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ και στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, καθώς και η άτυχη στιγμή με το αυτογκόλ στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής με το Ερμή (ήττα με 3-2) έφεραν μουρμούρα για τον Βραζιάνο.
 
Ο ερχομός του Σωφφρόνη Αυγουστή διαφοροποίησε τα δεδομένα για τον Βινίσιους, ο οποίος στην πορεία σταθεροποίησε την απόδοση του σε πολύ ψηλά επίπεδα, ενώ βοήθησε τα μέγιστα και στο σκοράρισμα, καθώς με πέντε τέρματα είναι ο πρώτος αμυντικός σκόρερ του πρωταθλήματος.
 
Η εκτίμηση στο πρόσωπο του Βινίσιους είναι καθολική στο Κολόσσι και είναι, πλέον, δεδομένο ότι ο Απόλλωνας θα κάνει χρήση του δικαιώματος ανανέωσης του συμβολαίου του και για τη νέα σεζόν.  
 
 

Δειτε Επισης

Δριμεία επίθεση Παπασταύρου σε Κούμα για τη διαιτησία-«Απέτυχες, είσαι ότι χειρότερο για το θεσμό που υπηρετείς»
Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και παίζουν ρέστα στην Αρένα Ομόνοια και ΑΕΚ
Πρόταση ΕΝΠ για αύξηση ομάδων σε 16-Εισηγείται δύο γκρουπ των οκτώ και μονούς αγώνες play off
Αρχίζει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»
Μπεργκ ενόψει Ομόνοιας: «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάμε στον τελικό»