Παραιτήθηκε ο διαιτητής που έβριζε τον Ολυμπιακό

Την παραίτηση του από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αχαϊας για λόγους ευθιξίας - όπως σημειώνει -  υπέβαλε ο Γαβριήλ Τζουανόπουλος μετά τον σάλο που προκλήθηκε με σχόλια στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook.

Σε αυτά έβριζε τον Ολυμπιακό με αφορμή τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την Μεγάλη Πέμπτη. Τα πιο... ήπια εξ αυτών ήταν μια φωτογραφία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και... λεζάντα. "Καπετάν Δημήτρης ο εκπορθητής".

Ο Τζουανόπουλος, διαιτητής γ' εθνικής μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι, σε άλλο post είχε ένα παστέλι με φωτογραφία του Αραούχο σημειώνοντας "παστέλι Sergio Araujo με μέλι".

Στις 13/4 πάντως, λίγο μετά τον αγώνα είχε αναρτήσει μια φωτογραφία του Τσιγκρίνσκι. "Μία ζωή τα ίδια. Μια φορά gay, πάντα gay. Πάλι ένσταση" το σχόλιο που τη συνόδευε.

Στη φωτογραφία υπήρχε: "Breaking news, καταθέτει ένσταση ο Ολυμπιακός για παράνομη συμμετοχή του Ιησού από την Ναζαρέτ".

 

 

Πηγή: www.contra.gr

Δειτε Επισης

Ολυμπιακός: Σκάουτ της Μίλαν στην Ελλάδα για τους Κωστούλα-Μουζακίτη
Παναθηναϊκός: Ο Τετέ είναι ο δεύτερος πιο απειλητικός παίκτης του φετινού πρωταθλήματος
Ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη μάχη του με την κατάθλιψη: «Ήθελα να φτάσω στον πάτο, δε μου άρεσε ο εαυτός μου»
Όλα δείχνουν παραμονή Γκαρθία στον Ολυμπιακό
ΑΕΚ: Προτεραιότητα φορ και μπακ, τα νέα συμβόλαια για Πινέδα-Μήτογλου και οι πιθανές πωλήσεις
Ολυμπιακός: Τρομερές ουρές στην Ερμού για την επετειακή φανέλα
Γιοβάνοβιτς: «Να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά» (vid)
Πλήγμα με Κουρμπέλη στην Εθνική: Νοκ-άουτ από τα δύο ματς με Σκωτία
Ηρακλής κατά Λουκίνα-«Έχει εξοφληθεί πλήρως, επιμένει να πάρει τους τόκους που δεν δικαιούται»
Ολυμπιακός: Και όμως ο Ροντινέι σε μία κακή του βραδιά είχε συμβολή και στα 2 γκολ των Πειραιωτών με τη Μπόντο (vids)