Ο Βιδάλ έκανε λόγο για ληστεία!

Πολλά παράπονα είχε η Μπάγερν Μονάχου από την διαιτησία του Βίκτορ Κάσαϊ στη ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League. Οι Βαυαροί θεωρούν ότι ο Ούγγρος διαιτητής με τις αποφάσεις... έστειλε τους Ισπανούς στα ημιτελικά και γι’ αυτό του επιτέθηκαν στις δηλώσεις τους αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
Ο Χιλιανός μέσος της γερμανικής ομάδας, Αρτούρο Βιδάλ, αποβλήθηκε άδικα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84ο λεπτό και έκανε λόγο για ληστεία. Βέβαια, δεν στάθηκε μονάχα στην δική του φάση, αλλά στην γενικότερη συμπεριφορά της διαιτησίας, αφού υπήρξαν και δυο γκολ οφσάιντ του Κριστιάνο Ρονάλντο, για τα οποία φωνάζει η Μπάγερν.
«Όταν δύο ομάδες παίζουν στο Champions League, δεν γίνεται να συμβαίνει μία τέτοια ληστεία. Ο διαιτητής έκανε λάθη και αυτά τα λάθη δεν είναι επιπέδου Champions League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βιδάλ, δείχνοντας τον εκνευρισμό του για τον Κάσαϊ και την διαιτησία του.
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς