Τα πηγαδάκια στην κλήρωση και το θέμα συζήτησης (pics)

Πηγαδάκια έστησαν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων (ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Ανόρθωση, Δόξα) ομάδων που συμμετείχαν στην κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου coca-cola.
 
 
Θέμα συζήτησης ήταν φυσικά ο χθεσινοβραδινός αγώνας μεταξύ ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ και οι τραγικές αποφάσεις του Κώστα Ψευδιώτη, ενώ υπήρχε προβληματισμός για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Δυτική εξέδρα του Τσιρείου. 
 
 
Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και άπαντες φυσικά πριν τη διαδικασία ευχόντουσαν να βρουν στο δρόμο τους της Δόξα.
 
Τυχερός της κλήρωσης ήταν ο ΑΠΟΕΛ που είναι το ακλόνητο φαβορί για πρόκριση στον τελικό της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ, ενώ τεράστιο ενδιαφέρον υπάρχει για τις μονομαχίες Απόλλωνα και Ανόρθωσης. 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας