«Τσίμπησε» βαθμό στο Δασάκι (video)

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση Εθνικού Άχνας και Καρμιώτισσας στο «Δασάκι» για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον πρώτο εκτός έδρας βαθμό τους στη β’ φάση, ενώ οι οικοδεσπότες δεν έχουν εντός έδρας επιτυχία σε τρεις απόπειρες στο ίδιο διάστημα!
 
Γκολ και λάθος
Η Καρμιώτισσα επιβραβεύτηκε για το καλύτερο της ξεκίνημα στο παιχνίδι με το 1-0 στο 13’: ο Δημητρίου σέντραρε από αριστερά και ο Μανογιάν με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Λίγο αργότερα ο Πρότσεκ αρνήθηκε στον Αντάμοβιτς το 0-2 (17’) κι ακολούθως η σκυτάλη πέρασε στους γηπεδούχους, οι οποίοι -μετά τις ευκαιρίες των Κυπριανού (19’), Κατσαράβα (23’) και Αρέστη (31’)- διαμαρτυρήθηκαν έντονα (και δικαίως) για τη φάση του 37’: από κεφαλιά του Ντόβμπνιακ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Κρατσούνοφ σούταρε και ο Καϊρίνος απέκρουσε την μπάλα μέσα από τη γραμμή. Το τέρμα ωστόσο δεν μέτρησε…
Στο 41’ ο βοηθός Νίκος Εγγλέζου αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο (τέταρτος) Τιμόθεος Χριστοφή.
 
Ισοφάριση με Κρατσούνοφ
Στην επανάληψη ο Εθνικός έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Κρατσούνοφ έπειτα από πλάγια επαναφορά του Πιντσέλι (56’). Το 1-1 μετέτρεψε την αναμέτρηση σε… ροντέο, καθώς οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη (64’, 70’ Κατσαράβα / 61’ Όρντος, 69’ Βαττής, 76’ Μπάρμπαρο), ενώ λίγο πριν το τέλος τέρμα του Κατσαράβα ακυρώθηκε (ορθώς αυτή τη φορά) για επιθετικό φάουλ στον Καϊρίνο.
ΕΘΝΙΚΟΣ (4-2-3-1): Πρότσεκ - Φιλίποφ, Στόιτσεφ, Κρατσούνοφ, Ντόβμπνιακ - Αρέστη (63’ Αράμπαλ), Πιντσέλι - Κυπριανού (83’ Κιπιάνι), Ζελάγια, Ιλουρίτζε (52’ Ενέσκου) - Κατσαράβα.
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (4-4-2): Καϊρίνος - Λογκόμπ, Βοσκανιάν, Όστοϊτς, Δημητρίου - Σάλιακας, Αντάμοβιτς - Μανογιάν (63’ Πάσεκ), Βαττής (74’ Μπάρμπαρο) - Πόλιανετς, Όρντος (89’ Σταύρου).

  

Δειτε Επισης

BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος