«Αιχμές» Μουρίνιο για Σο και Χαρτ

O Ζοζέ Μουρίνιο παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον στο "Ολντ Τράφορντ" για την 31η αγωνιστική της Premier League και όταν ρωτήθηκε για την απουσία από ακόμα μία αποστολή του Λουκ Σο, δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγια για τον 21χρονο αριστερό μπακ.
 
"Ο Λουκ Σο; Είναι δύσκολο για εκείνον να βρεθεί στον πάγκο, επειδή δεν μπορώ να τον συγκρίνω με τον Άσλεϊ Γιανγκ, τον Ματέο Νταρμιάν, με τον Ντέιλι Μπλιντ. Δεν μπορώ να συγκρίνω τον τρόπο με τον οποίο προπονείται, τον τρόπο με τον οποίο έχει αφοσιωθεί, την προσοχή, τη φιλοδοξία. Δεν μπορώ να τα συγκρίνω. Είναι πολύ πίσω".
 
Ένας δημοσιογράφος του υπενθύμισε ότι πρόκειται για Άγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και τον ρώτησε εάν περιμένει κάτι παραπάνω από αυτόν και ο Πορτογάλος προπονητής υποστήριξε ότι δεν του λέει κάτι αυτό και δεν έχασε την ευκαιρία να αφήσει αιχμές και για τον Τζο Χαρτ.
 
"Κι ο Τζο Χαρτ είναι Άγγλος διεθνής και παίζει δανεικός στην Ιταλία", δήλωσε με φανερό εκνευρισμό στο βλέμμα.
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα ανάμεσα σε Φάτι και Φλικ-Δεν μπήκε αλλαγή και άρχισε να κλωτσάει τα πάντα
Πάρτι της Ουτρέχτης με τεσσάρα κόντρα στον Άγιαξ
Δεν προλαβαίνει Ρεάλ ο Λεβαντόφσκι-Κίνδυνος να χάσει και τα ματς με Ίντερ
Ο Μοριέντες έπαθε πνευμονική εμβολή από «τόσα πολλά ταξίδια»
«O Παυλίδης είναι η προσωποποίηση της απλότητας, ένας παίκτης με τεράστιο χαρακτήρα»
Μπαρτσελόνα: Κρατάει για έναν ακόμη χρόνο τον Στσέζνι
«Τέλος από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι»
Τα είπε έξω από τα δόντια ο Φίλκρουγκ: «Είμαστε σκ@τ@, έχουμε σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας»
Αγωνία στη Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Λεβαντόφσκι, αμφίβολος για τον τελικό με τη Ρεάλ
«Στηρίζουμε απόλυτα τον Φλικ και συμφωνούμε μαζί του»