«Όλοι αναφέρονται στην αντίδραση του Γιαννιώτα αλλά αγνοούν την δράση»

Για την επόμενη μέρα της ήττας από την ΑΕΚ που έφερε τους διώκτες του ΑΠΟΕΛ να μειώνουν σε τέσσερις (Απόλλων) και έξι (ΑΕΚ) βαθμούς τη διαφορά μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων» στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 95.0.
 
Ο Νεκτάριος Πετεβίνος επεσήμανε πως προβληματίζει στον ΑΠΟΕΛ η συμπεριφορά του Γιαννιώτα, εντούτοις τόνισε πως όλοι ασχολούνται με την αντίδραση του ποδοσφαιριστή και όχι με την δράση που την προκαλεί.
 

 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
 
«Μία ήττα δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλει ο ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας απογοητεύει, όμως θα πρέπει να τα έχουμε με τον ίδιο μας τον εαυτό, που δεν αποδώσαμε μέσα στο γήπεδο όπως θα πρέπει. Και μπορεί να χάσαμε στο τελευταίο λεπτό, ωστόσο ποδοσφαιρικά μιλώντας ήταν κάτι που φαινόταν ότι θα συνέβαινε με την εικόνα που βλέπαμε μέσα στο γήπεδο. Το ΑΠΟΕΛ δεν ήταν καλό και φυσιολογικά ήρθε αυτό το αποτέλεσμα», είπε και συμπλήρωσε:
«Με το αποτέλεσμα χάσαμε μία ευκαιρία για να θέσουμε νοκ αουτ ένα από τους βασικούς συνδιεκδικητές του τίτλου. Όμως, βλέπουμε την συνέχεια. Κάποιες φορές, μία ήττα είναι πιο ωφέλιμη, από μία νίκη, φτάνει να αποδείξεις ότι το πάθημα, σου έγινε μάθημα. Το ευχάριστο είναι ότι ο επόμενος μας αγώνας είναι άμεσα και θα μας δώσει την ευκαιρία να αντιδράσουμε».
 
Για  το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ: «Αυτή την στιγμή επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με την ΑΕΛ. Είναι ένας αγώνας κυπέλλου και θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα, καθώς το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ».
 
Για το γεγονός πως έμεινε στον πάγκο ο Μερκής: «Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται διευκρίνηση. Ο Μερκής δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, πέραν από την σωματική κούραση που είχε από τα πολλά παιχνίδια. Αν ήταν τραυματίας δεν θα ήταν στην αποστολή».
 
Για τον Γιαννιώτα: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αντιδρά με ένα διαφορετικό τρόπο και αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει και το καυτηριάζουμε. Όμως, θα πρέπει να δούμε ποια είναι η δράση που φέρνει αυτή την αντίδραση. Ακούω και διαβάζω πολλούς να αναφέρονται για την αντίδραση, αλλά δεν αναφέρονται τι προκαλεί αυτή την δράση.
 
Ο Γιαννιώτας στο προχθεσινό παιχνίδι έχει δεχτεί κάποια κτυπήματα από τους αντιπάλους. Ενώ, είχε κάνει ένα σκληρό φάουλ, το οποίο δικαιολογημένα πήρα κίτρινη κάρτα. Όμως, δεν έχουμε δει να γίνεται αναφορά στα κτυπήματα των αντιπάλων, παρά μόνο στην αντίδραση του Γιαννιώτα».
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Με τα μούτρα στη δουλειά και τα μάτια στον Κάναντι ο Μακρίδης
Πιο σημαντικό το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ για τον Μπεργκ-Θέλει επιστροφή στις νίκες
Αρχίζει με αδιάφορο παιχνίδι η αγωνιστική στο πρωτάθλημα-Την Κυριακή τα σπουδαία με ντέρμπι κορυφής
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της αγωνιστικής
Ξεσηκωμός στην Πάφο για τον αγώνα με τον Άρη-«Ξεπέρασε τις πέντε χιλιάδες η προπώληση»
Νέα πυρά Παπασταύρου κατά Κούμα με σειρά ερωτημάτων-Προσπάθεια επηρεασμού της διαιτησίας, βλέπουν στην ΑΕΚ
Ανόρθωση και Πάφος διεκδικούν το κύπελλο Νέων Κ-19
Ντερμπάρα τίτλου ανάμεσα σε Πάφο και Άρη με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Θύελλα διαμαρτυριών για τον Ρουμάνο διαιτητή-Τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα για «ακατανόητες διαιτητικές αποφάσεις»
ΑΠΟΕΛ Κ16-Το ρόστερ των πρωταθλητών