«Ο Κουτσοκούμνης βολεύεται να παίρνει 50.000 κάθε φορά»

Έντονος ήταν για άλλη μία φορά ο πρόεδρος του Ερμή, Λουκάς Φανιέρος, στις τοποθετήσεις του στον Super Sport FM σχετικά με το θέμα των στημένων αγώνων και των φακέλων που έρχονται από την UEFA.
 
Για τους φακέλους είπε ότι οι ποινές μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερες, αλλά από τη στιγμή που ένας τρίτος μπορεί να στήσει παιχνίδι δεν βγαίνει άκρη. Όταν θα εμπλακεί μεγάλη ομάδα θα τα κάμουν ούλλα πάλε. Θα αλλάξουν τους κανονισμούς όπως έκαμαν ξανά».
 
Ο πρόεδρος του Ερμή είπε ότι θα ζητήσουν συνάντηση με την ΚΟΠ κάτι που ανέλαβε να κάνει ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους.
 
Επίσης, ο πρόεδρος της ομάδας της Αραδίππου ανάφερε ότι πιθανόν από το 2019 ο Ερμής θα μεταφερθεί στην PrimeTel με την οποία υπάρχει συνάντηση την Παρασκευή. Όπως είπε, κοντά με την PrimeTel είναι και άλλες 3-4 ομάδες.
 
 
 
Για τη συνάντηση ομάδων του β’ γκρουπ: «Κάναμε μια συνάντηση οι Προέδροι του β΄ γκρουπ και θα ζητήσουμε συνάντηση με την εκτελεστική και τον πρόεδρο της ΚΟΠ. Έχουμε πολλά προβλήματα και είναι υποχρεωμένοι να μας ακούσουν. Την ώρα που θα έρθει η ώρα το πρόβλημα να τυλίξει μεγάλη ομάδα θα αλλάξουν όλα».
 
Για τα στημένα: « Οποιοσδήποτε τρίτος να μπορεί να επηρεάζει την κατάσταση. Μπορούν άνετα να βρουν ποιοι παίζουν αλλά πάντα τρώμε εμείς το πρόστιμο».
 
«Ο τερματοφύλακας μου έκανε λάθη παιδαριώδη με τη Νέα Σαλαμίνα. Πρέπει να τον διώξω αν έρθει φάκελος. Βάζω τον μικρό ήταν νωχελικός, βάζω τον μεγάλο δεν έπιασε την μπάλα, τι να κάνουμε. Είναι σοβαρό το θέμα».
 
Ποιες λύσεις θα προτείνουν: «Επειδή είναι τόσο ανένδοτος ο πρόεδρος της ΚΟΠ καθώς τον βολεύει να παίρνει 50 χιλιάδες ευρώ κάθε φορά πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας. Μπορεί να αφαιρέσουμε τους εκπροσώπους μας από την ΚΟΠ. Γιατί μόνο στην Κύπρο να υπάρχουν αυτές οι ποινές. Είναι γελοίος ο κανονισμός, πρέπει να υπάρχουν στοιχεία για να καταδικάζονται κάποιοι».
 
«Όταν θα εμπλακεί μεγάλη ομάδα θα τα κάμουν ούλλα πάλε. Θα αλλάξουν τους κανονισμούς όπως έκαμαν ξανά».
«Θα το πάω μέχρι τέλους για πολλούς και διάφορους λόγους επειδή θέλω το δίκαιο. Βγάλτε τις ομάδες από το στοίχημα αφού λέτε ότι παίζουν στοιχήματα».
 
Για τα τηλεοπτικά: «Είμαι κοντά στην Primetel και ακόμα 3-4 σωματεία».
 
 

Δειτε Επισης

Στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας για το EURO 2024 ο Ίβουσιτς
Η Ακαδημία OMONOIA FC διοργανώνει για πρώτη φορά Summer School-Όλες οι πληροφορίες
Στο στάδιο Άλφαμεγα οι αγώνες της Πάφου στην Ευρώπη-«Θα διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους»
Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Άνχελ Γκαρσία
Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17
«Η Πάφος έπαιζε μόνη της στον τελικό, ας έκανε κάτι ο Αναστασίου στο ημίχρονο να αλλάξει ο αγώνας»
Το μήνυμα του Τσέφεριν για το EURO U-17-«Θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης εμφάνισης νέων αστεριών»
Πρεμιέρα για την Εθνική Κύπρου κόντρα στη Τσεχία στο EURO U-17
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League-Εάν προκριθεί βρίσκει στον δρόμο του τον ΑΠΟΕΛ
Η καρδιά του EURO U-17 χτυπά στην Κύπρο