Πώς ο Σέρτζιο προσέγγισε τον Μέσι για να ανταλλάξουν φανέλες

Μετά τη δημοσίευση του Λιονέλ Μέσι με τη φωτογραφία όπου παρουσιάζονται όλες οι φανέλες που μάζεψε από αντιπάλους, ξεχωριστή σημασία για το κυπριακό ποδόσφαιρο έχουν και οι δύο φανέλες κυπριακής ομάδας.
 
Συγκεκριμένα, στη συλλογή του Αργεντινού σταρ φαίνονται και οι φανέλες του Τόμας ντε Βινσέντι και Μάριο Σέρτζιο.
 
Μετά την ανάρτηση του παίκτη της Μπαρτσελόνα, ο Τόμας Ντε Βινσέντι σχολίασε μέσω των κοινωνικών δικτύων την περηφάνια που νιώθει γι’ αυτό (διαβάστε ΕΔΩ).
 

 
Την ίδια τιμή αισθάνεται και ο Μάριο Σέρτζιο, ο οποίος σε δηλώσεις του στην πορτογαλική ιστοσελίδα record.pt, σημείωσε: «Είναι τιμή μου να είμαι στη συλλογή του Μέσι, και να βλέπω τη φανέλα μου δίπλα σε πολλά αστέρια. Τον θαυμάζω πολύ, όπως και τον Ρονάλντο. Eίναι οι καλύτεροι στον κόσμο».
 
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και νυν του Απόλλωνα αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο πώς έγινε η ανταλλαγή της φανέλας ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές. Ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου 2014 όταν ΑΠΟΕΛ και Μπαρτσελόνα αναμετρήθηκαν στο Καμπ Νόου (σ.σ. νίκησε 1-0 η Μπαρτσελόνα).
 
«Κατά τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου, εκμεταλλεύτηκα μία διακοπή και τον ρώτησα αν θα ήθελε να αλλάξει τη φανέλα του. Μου απάντησε αμέσως ναι και μετά το τελικό σφύριγμα, καθώς πηγαίναμε στα αποδυτήρια, έγινε η ανταλλαγή. Πήρε τη φανέλα του ντεμπούτου μου στο Τσάμπιονς Λιγκ» είπε ο 35χρονος, ο οποίος επεσήμανε ότι θα δημιουργήσει μία γωνιά στο δικό του σπίτι για να τοποθετήσει όλα αυτά που έχει πάρει από παίκτες. 
 
«Έχω κι εγώ φυλαγμένη στο σπίτι μου τη φανέλα του Μέσι. Έχω τόσες πολλές φανέλες, θα πρέπει κάποια στιγμή να βάλω μία τάξη. Φανέλα του Ρονάλντο δεν έτυχε να έχω. Αν θα πουλούσα τη φανέλα του Μέσι; Όχι. Είναι από αυτά που δεν πωλούνται, είναι αναμνήσεις καριέρας. Δεν μου ζήτησε και κανείς να την αγοράσει, αφού δεν είχα δημοσιοποιήσει ότι την είχα πάρει».
 
Πέραν της ανταλλαγής της φανέλας του με τον Μέσι, ο Μάριο Σέρτζιο μίλησε και για τη θητεία του στον Απόλλωνα. «Δεν λυπάμαι που ήρθα εδώ, το αντίθετο. Μαθηματικά είναι ακόμη δυνατόν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά αυτό είναι περίπλοκο. Είμαστε, επίσης, στον τελικό του κυπέλλου και αυτό θα είναι ένα παιχνίδι: όλα ή τίποτα».
 

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε