Λέβι: «Αν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω εγώ είμαι εδώ»

Για το μέλλον του στον πάγκο της Ανόρθωσης αναφέρθηκε μετά το τέλος του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα ο Ρόνι Λέβι.
 
Ο Ισραηλινός τεχνικός τόνισε ότι έχει συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν με την ομάδα της Αμμοχώστου, εντούτοις θα συζητήσει με την οικογένεια του και έριξε το μπαλάκι στη διοίκηση της ομάδας τονίζοντας πως αν θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω (σ.σ. ενίσχυση της ομάδας) ο ίδιος είναι εδώ.
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση των ποδοσφαιριστών. Δεν ήταν εύκολη εβδομάδα για εμάς αλλά χαίρομαι που κάναμε δύο νίκες απέναντι σε Ομόνοια και Απόλλωνα.
 
Από τον καιρό που ήρθα έχουμε κάνει πρόοδο μιας και παραλάβαμε μια ομάδα που φλέρταρε με διαβάθμιση. Διατηρώ συμβόλαιο με την ομάδα και τη νέα χρονιά αλλά θα κάτσω με την οικογένεια μου για το τι είναι καλό για όλους. Είμαι συνδεδεμένος με την Ανόρθωση συναισθηματικά. Αν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω τότε εγώ είμαι εδώ».
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ομόνοια Λευκωσίας και Apollon Ladies διεκδικούν το τρόπαιο στο Κύπελλο Γυναικών
«Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι, αν βάζαμε ένα γρήγορο γκολ ίσων να ήταν πιο εύκολο το έργο μας»
Ξεκίνημα με νίκη για την Εθνική Κύπρου στα προκριματικά του Μουντιάλ
Τον Απρίλιο το 26ο Πανελλήνιο-Παγκύπριο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εκπαιδευτικών
Θλίψη στην Ανόρθωση... Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Ανδρέου Γεωργίου
Τα βάζει με Βρυωνίδη ο Απόλλων-«Η αξιοπιστία της Δικαστικής Επιτροπής έχει πληγεί ανεπανόρθωτα»
ΒΙΝΤΕΟ: «Κέρδισαν» οι χούλιγκανς στο ΑΕΛ-Ομόνοια-Διακόπηκε ο τρίτος τελικός Futsal
Φιλικοί αγώνες για Εθνικές Ελπίδων και Νέων
Νέα αρχή για την Εθνική Κύπρου-Ρίχνεται στην μάχη των προκριματικών του Μουντιάλ 2026
Πρόσκληση στους εξώδιοικητικούς για συνέχιση του διάλογου και μήνυμα συσπείρωσης από τη Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ