Οι εκλεκτοί καλεσμένοι στο ποδοσφαιρικό αντίο του Καβενάγκι

Ποδοσφαιρική στολή θα φορέσει ξανά ο Φερνάντο Καβενάγκι και θα επιστρέψει στο στάδιο «Μονουμεντάλ» στο οποίο έζησε μεγάλες στιγμές με την Ρίβερ Πλέιτ.
 
Την 1η Ιουλίου θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Αργεντινού, πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα.
 
Όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ροδόλφο Ντονόφριο, θα είναι και άλλες μεγάλες προσωπικότητες που πέρασαν από την ομάδα. «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έλεγα αντίο σε ένα παιχνίδι με τους Νορμπέρτο Αλόνσο, Έντσο Φραντσεσκόλι, Μαρσέλο Σάλας και Αριέλ Ορτέγκα και άλλα είδωλα» είπε ο Καβενάγκι.
 
Στο παιχνίδι θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 70 προσκεκλημένοι, οι περισσότεροι ενεργεία ποδοσφαιριστές και πρώην δόξες της Ρίβερ Πλέιτ και της Εθνικής Αργεντινής.
 
Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα τιμήσουν τον Καβενάγκι είναι οι Έντσο Φραντσεσκόλι, Χαβιέ Μασεράνο, Χαβιέ Σαβιόλα, Πάμπλο Αϊμάρ, Χουάν Πάμπλο Σορίν, Αριέλ Ορτέγκα, Αντρές Ντ' Αλεσάντρο, Μαρτίν Ντεμικέλις, Εστέμπαν Καμπιάσο και Λούτσο Γκονζάλες θα παρευρεθούν μεταξύ άλλων. Θα είναι, επίσης, πρώην παίκτες του τένις, όπως οι Νταβίντ Ναλμπαντιάν και Γουιλέρμο Κόρια, αλλά και ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής στο Davis Cup, Ντανιέλ Ορσάνιτς.
 
«Θα είναι ένα μεγάλο πάρτυ γεμάτο από φίλους. Θα είμαστε περίπου 70 ποδοσφαιριστές. Νομίζω θα χρειαστεί να παίξουμε 5 λεπτά ο καθένας! Το να μπορώ να πω αντίο με αυτό τον τρόπο είναι μεγάλο προνόμιο. Ποτέ δεν θα το ονειρευόμουν. Είναι μια μεγάλη τιμή» ανάφερε σε δηλώσεις του ο Καβενάγκι.
 
Σε δημοσίευση του στο instagram εκφράζει τη χαρά του που θα ξανά φορέσει τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ με το νούμερο9. Η φανέλα που σχεδιάστηκε για αυτό τον ειδικό σκοπό έχει πάνω και τον ταύρο, που αποτελεί την στάμπα στα ρούχα ένδυσης που ετοιμάζει ο οίκος του Φερνάντο Καβενάγκι.
 

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε