Πάει με πρόταση στο ραντεβού με Ρεάλ ο Κριστιάνο!

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Όχι φυσικά για το θέαμα που... δεν βλέπουμε, αλλά γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το πρόσωπο του καλοκαιριού. Ο Πορτογάλος είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης και με το τέλος του τουρνουά θα συζητήσει άμεσα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ για το μέλλον του.

Σύμφωνα με την Marca, ο 32χρονος επιθετικός θα πάει στο ραντεβού έχοντας στα χέρια του πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν, την οποία και θα παρουσιάζει στον πρόεδρο της "βασίλισσας", λέγοντας πως αυτή είναι η τελική του επιλογή.

Οι Ισπανοί, βέβαια, τονίζουν πως ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης θα του ξεκαθαρίσει πως είναι δύσκολο να αποχωρήσει τώρα και πως χρειάζονται πολλά εκατομμύρια για να συμβεί αυτό, από τη στιγμή που ανανέωσε πρόσφατα.

Τίποτα πάντως δεν είναι οριστικό ακόμα. Στην Ιβηρική χερσόνησο κρατούν μικρό καλάθι, θυμίζοντας πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν... ευτυχισμένος και πριν από ένα χρόνο. Τότε ανανέωσε με... γερή αύξηση αποδοχών και ξαναβρήκε το χαμόγελο του.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να συμβεί το ίδιο και αυτό το καλοκαίρι.

 

Πηγή: www.contra.gr

Δειτε Επισης

Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
ΒΙΝΤΕΟ: O Ντεμπελέ πήρε όλο το... σετ του Μέσι και τις φανέλες των Σουάρες και Άλμπα
BINTEO: Νεύρα από τον Μέσι στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι, έριξε.. σφαλιάρα στον Βιτίνια
Ο Πολ Ινς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε νησίδα
Τα βρήκε με τη Ρόμα και κάνει δικό της τον Τάμι Έιμπραχαμ η Μπεσίκτας
Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο
Η Μπάγερν πέρασε με τεσσάρα τη Φλαμένγκο και έκλεισε ραντεβού στους «8» με την Παρί
Ακριβότερος μέσος στον κόσμο ο Μπέλιγχαμ, ακολουθούν Πέδρι και Βιρτζ