Πρωτάκουστο νέο για Σέρινταν

Το πρώτο του πέναλτι μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα έχασε ο Κίλιαν Σέρινταν στον πρώτο αγώνα της χρονιάς με την Γιαγκελόνια.
 
Ο Ιρλανδός επιθετικός, ο οποίος είναι σπεσιαλίστας στο είδος και το απέδειξε τόσο στον ΑΠΟΕΛ όσο και στην Ομόνοια, ξεκίνησε τη χρονιά με χαμένο πέναλτι.
 
Ήταν το 16’, του εκτός έδρας αγώνα της Γιαγκελόνια με την Ντιναμό Μπατούμι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όταν ο Σέρινταν έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
 
Πάντως, λίγο αργότερα ο Ιρλανδός πήρε το αίμα του πίσω, καθώς στο 49’ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Δειτε Επισης

«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»
Αυτή είναι η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος-Στις 23 Αυγούστου στη σέντρα οι ομάδες
Ο Χάρης Σαββίδης και οι «χαμένοι» κόκκινοι φάκελοι
Η επιμονή Ουζουνίδη για τον Τάσο Δώνη παρά τον σοβαρό τραυματισμό