Πληθαίνουν οι μνηστήρες για Καρλάο

Είναι γνωστό εδώ  και ημέρες ότι ο Καρλάο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τορίνο, στην οποία εντάχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο μετά την πώλησή του από τον ΑΠΟΕΛ.
 
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα της ιταλικής ομάδας και ήδη ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του.
 
Σενάριο επιστροφής του στον Αρχάγγελο δεν υφίσταται – τουλάχιστον για την ώρα. Πάντως, τον Καρλάο φαίνεται να έχουν στο στόχαστρό τους πολλές ομάδες.
 
Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του. Μία επιλογή θα μπορούσε να είναι η Γκρέμιο που έχει στη λίστα της τον πρώην αμυντικό του ΑΠΟΕΛ.
 
Από εκεί και πέρα, για τον 31χρονο ενδιαφέρον επέδειξε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ δημοσιεύματα στην Ιταλία βάζουν στη λίστα με τους μνηστήρες – που μεγαλώνει – τις ελληνικές Κροτόνε, Μπενεβέντο και Ελλάς Βερόνα. 

Δειτε Επισης

Στις 18 Μαΐου η στέψη της Πρωταθλήτριας Πάφου FC
Θεοχάρους: H Πάφος θα βρίσκεται στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου
«Όταν μας κάλεσε ο Ντουμπόφ και μας ανάλυσε το πλάνο του, είπα πως θέλει γιατρό»
Το πανάκριβο δώρο του Ντουμπόφ στον Μπρούνο Φελίπε
«Δεν είναι πυροτέχνημα, τελικά… έχει κόσμο η Πάφος»
Το πάρτι των πρωταθλητών στην Πάφο-Αποθεώθηκαν οι ποδοσφαιριστές (pics)
BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
«Καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτό που πιστεύω ότι αξίζαμε»-Η πρώτη αντίδραση του Καρσέδο
Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Στέλιος Κυριακίδης για την πρωταθλήτρια Πάφο (pics)
Ο Άντερσον που διένυσε γονατιστός το γήπεδο, τα κλεμμένα σημαιάκια του κόρνερ και τα «όλε» στο Παφιακό (vid)