«Δεν κατάλαβα την προσφορά της κυπριακής ομάδας»

Πρόταση από κυπριακή ομάδα υποστηρίζει ότι είχε ο Γκάμπριελ Μουρεσάν. «Αρνήθηκε πρόταση από κυπριακή ομάδα και αναμένει την Ντιναμό» αναφέρει ο τίτλος της ιστοσελίδα fanatic.ro που φιλοξενεί και δηλώσεις του παίκτη.
 
Πρόκειται για 35χρονο (13/02/1982) ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Στιςδηλώσεις του δεν κατονομάζει ποια είναι η ομάδα που υποστηρίζει ότι του έκανε πρόταση.
 
Το συμβόλαιο του Μουρεσάν με την Μούρες ολοκληρώθηκε και όπως δηλώνει ψάχνει μία νέα πρόκληση για να ολοκληρώσει την καριέρα του.
 
«Είχα μια πρόταση από ομάδα της Κύπρου, αλλά δεν κατάλαβα την προσφορά της. Τώρα δεν έχω καμία πρόταση και περιμένω να δω αν μπορώ να βρω ένα συμβόλαιο. Στο παρελθόν είχα συζητήσεις με ομάδες όπως η Κλουζ και η Ντιναμό, αλλά δεν ήταν να γίνει. Ίσως να γίνει τώρα. Ποτέ μη λες ποτέ» είπε ο Μουρεσάν.
 
Πέραν της Τίργκου Μούρες, ο Μουρεσάν αγωνίστηκε σε Γκαζ Μετάν, Γκλόρια Μπίστριτσα, Κλουζ και Τομ Τομσκ.

Δειτε Επισης

Κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΛ εντός του Alphamega statium η Ανόρθωση
Η παρουσία Κούμα στην Κωνσταντινούπολη…προκάλεσε πολιτική ένταση
Ανανέωσε ο Φιάκας στην Ομόνοια 29 Μ
Προκύπτει εξέλιξη στον ΑΠΟΕΛ στο οικονομικό κομμάτι του ΑΠΟΕΛ-Καταβλήθηκε σημαντικό ποσό στο φόρο
Στις 2 Μαϊου ο τελικός του Κυπέλλου Νέων Κ-19 -Ανόρθωση και Πάφος F.C θα διεκδικήσουν το τρόπαιο
Στο μυαλό του Απόλλωνα υπάρχει μόνο η Πάφος
Πρόβλημα με Γιάννη Κούσουλο στην Ομόνοια-Χάνει Πάφο, ΑΕΚ και Απόλλωνα
Ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστική του β’ ομίλου του Πρωταθλήματος με το ΑΕΛ-Ανόρθωση
Αφήνει τα δοκάρια της Ανόρθωσης ο Zivkovic-Τα βρήκαν και τους χάρισε δεδουλευμένα
Η κλήρωση της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ