Απών από την "πρώτη" της Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα

Από τότε που ο Ντιέγκο Κόστα δήλωσε στους Ισπανούς δημοσιογράφους ότι ο Αντόνιο Κόντε τον ενημέρωσε με ένα απλό SMS ότι δεν τον υπολογίζει, είναι "ξένο σώμα" για την Τσέλσι. Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός (γεννηθείς στη Βραζιλία) και ο Ιταλός τεχνικός δεν θέλουν να βλέπει ο ένας τον άλλον.
 
Τη Δευτέρα (10/7) το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της Τσέλσι για τη νέα σεζόν και ο Ντιέγκο Κόστα απουσίαζε από αυτή. Με την απουσία φούντωσαν εκ νέου οι φήμες περί επιστροφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα, τα βρετανικά ΜΜΕ θεωρούν ότι αυτή μπορεί να ολοκληρωθεί την τρέχουσα εβδομάδα.
 
Ντιέγκο Σιμεόνε και Ντιέγκο Κόστα έχουν εκφράσει με δηλώσεις τους την κοινή τους επιθυμία να συνεργαστούν ξανά, αλλά η Ατλέτικο δεν μπορεί να προχωρήσει σε προσθήκες κατά την τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική σεζόν (λόγω της απαγόρευσης που της επιβλήθηκε από τη FIFA), παρά μόνο τον ερχόμενο Ιανουάριο (στην επόμενη μεταγραφική περίοδο θα έχουν δικαίωμα εγγραφής ποδοσφαιριστή οι "κολτσονέρος").
 
Την Κυριακή (9/7) ισπανικά ΜΜΕ υποστήριξαν ότι η Μπεσίκτας προσφέρεται να λειτουργήσει ως "γέφυρα" στην επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην Ατλέτικο μέσω εξάμηνου δανεισμού. Όπως και να 'χει, η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας μετά και την τελευταία εξέλιξη (απουσία του ποδοσφαιριστή από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας) και στα ισπανικά ΜΜΕ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η Ατλέτικο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα ξανακάνει "ροχιμπλάνκο" τον Ντιέγκο Κόστα.
 
ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δειτε Επισης

Πότε θα γίνει η «αλλαγή φρουράς» στην Ρεάλ
Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο προπονητής της Τζιρόνα
Νέα μεγάλη πρόταση της Τσέλσι για Μουρίλο
Παίκτης της χρονιάς ο Σαλάχ!
Δέχτηκαν επίθεση από ενόπλους οι παίκτες της Φλαμένγκο
Η Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της με έξι ομάδες στο Champions League
Ολυμπιακός: Το παλεύει ο Κωστούλας για ΟΑΚΑ
«Αν δεν το πάρουμε, δεν θα έχουμε πετύχει τίποτα»
Άλωσε την έδρα της Μπρίστολ η Σέφιλντ και βρέθηκε αγκαλιά με την πρόκριση
Conference League: Για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό η Μπέτις