«Όταν πήραν τις 200.000 έτρεμαν τα χέρια τους και έλεγαν ότι ξεγέλασαν τον ΑΠΟΕΛ»

Για τη μεταγραφή του από την Ένωση στον ΑΠΟΕΛ το 1998 αναφέρθηκε στην συνέντευξή του στην εκπομπή «Όλα Μάλε» του Super Sport FM o Γιασεμής Γιασεμάκης.

«Το ΑΠΟΕΛ έδωσε 200.000 λίρες για να με αποκτήσει» δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς προέκυψε η μεταγραφή: «Η κουβέντα ξεκίνησε από κάποιο γνωστό, βρέθηκα με κάποιο παράγοντα τότε του ΑΠΟΕΛ, τον Πάρη Σπανό, του έκανε μια πρώτη κουβέντα και αυτοί τον ρώτησαν αν πηγαίνω στο ΑΠΟΕΛ».

Όπως είπε ενδιαφέρον επέδειξε και η Ανόρθωση: «Στην πορεία ενδιαφέρθηκε και η Ανόρθωση, με πήρε τηλέφωνο ο Κίκηςλ, αλλά προτίμησα το ΑΠΟΕΛ».

Σχετικά με την αντίδραση των παραγόντων της Ένωσης ανάφερε: «Όταν πήραν στην ΕΝΠ τις 200.000 ευρώ από την μεταγραφή μου, έτριβαν τα χέρια τους και έλεγαν ότι ξεγέλασαν το ΑΠΟΕΛ».

Δειτε Επισης

Νίκες για Ένωση και Καρμιώτισσα, κρίνεται στο φινάλε ο υποβιβασμός
Στις 18 Μαΐου η στέψη της Πρωταθλήτριας Πάφου FC
Θεοχάρους: H Πάφος θα βρίσκεται στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου
«Όταν μας κάλεσε ο Ντουμπόφ και μας ανάλυσε το πλάνο του, είπα πως θέλει γιατρό»
Το πανάκριβο δώρο του Ντουμπόφ στον Μπρούνο Φελίπε
«Δεν είναι πυροτέχνημα, τελικά… έχει κόσμο η Πάφος»
Το πάρτι των πρωταθλητών στην Πάφο-Αποθεώθηκαν οι ποδοσφαιριστές (pics)
BINTEO: Ο βουλευτής που φωνάζει στις κερκίδες της Πάφου «και σήκωσέ το δεν μπορώ να περιμένω»
«Καταφέραμε να αποκτήσουμε αυτό που πιστεύω ότι αξίζαμε»-Η πρώτη αντίδραση του Καρσέδο
Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στο Στέλιος Κυριακίδης για την πρωταθλήτρια Πάφο (pics)