Βόμβα με Χάμες Ροντρίγκες!
15:03 - 11 Ιουλίου 2017

Στην Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάμες Ροντρίγκες! Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το διετή δανεισμό του 25χρονου μεσοεπιθετικού, διατηρώντας, παράλληλα, οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2019!
Τις τελευταίες ημέρες, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ατζέντη του Κολομβιανού σούπερ σταρ, Ζόρζε Μέντες και της πλευράς της Ρεάλ είχαν ενταθεί, με τις συζητήσεις να έχουν αίσιο τέλος. Ο Χάμες αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στο Μόναχο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.
Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Χάμες θα βρίσκεται μεταξύ των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν την προσεχή Κυριακή (16/07) για την Κίνα και τη Σιγκαπούρη, όπου θα λάβει χώρα το Summer Tour της Μπάγερν.
Θυμίζουμε πως ο Χάμες δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με αποτέλεσμα να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αρκετοί κορυφαίοι σύλλογοι, μεταξύ των οποίων οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Γιουβέντους, έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά τελικά η Μπάγερν βγήκε νικήτρια απ' αυτή την άτυπη μάχη.
Την περυσινή σεζόν, ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε 33 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 11 γκολ και 13 ασίστ. Ο Χάμες αγωνιζόταν στους "μερένγκες" απ' το καλοκαίρι του 2014, οι οποίοι τον απέκτησαν έναντι 80.000.000 ευρώ απ' τη Μονακό, μετρώντας συνολικά 36 γκολ και 41 ασίστ σε 111 συμμετοχές.
Η ανακοίνωση της Μπάγερν:
Presseerklärung - #FCBayern verpflichtet @jamesdrodriguez von Real Madrid: https://t.co/p5PivfUr7n #MiaSanMia #ServusJames pic.twitter.com/Ip2i9a8TVm
— FC Bayern München (@FCBayern) July 11, 2017
Πηγή: sport24.gr