BINTEO: Έχασε το… άχαστο ο Πιέρος

Σημαντική συνεισφορά είχε ο Πιέρος Σωτηρίου στην εκτός έδρας νίκη της Κοπεγχάγης επί της Ζίλινα με 3-1 που άνοιξε διάπλατα στην πρωταθλήτρια Δανίας την πόρτα της πρόκρισης στον γ΄προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός ήταν στο αρχικό σχήμα και είχε συμμετοχή στα δύο πρώτα τέρματα της ομάδας του. Στο πρώτο γκολ κατέβασε με στήθος την μπάλα στον μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα Άντριγια Πάβλοβιτς (πέτυχε χατ-τρικ), ο οποίος με άπιαστο σουτ ισοφάρισε για την Κοπεγχάγη.
 
 
Στο 73’ τροφοδότησε τον σκόρερ (Πάβλοβιτς) στην αρχή της αντεπίθεσης των Δανών και δύο λεπτά αντικαταστάθηκε αφήνοντας τη θέση του στον Σανταντέρ. Ο Πάβλοβιτς στο 83’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την Κοπεγχάγη.
 
 
Ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ στο 11’ έχασε κλασσική ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην Κοπεγχάγη. Κινήθηκε εξαιρετικά στην πλάτη της άμυνας, ελευθερώθηκε όμως η καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής δεν βρήκε στόχο.

 

Δειτε Επισης

Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός
Κόλλησε δεύτερη νίκη, υπέταξε τον Απόλλωνα και έκλεισε θέση στον τελικό η Πάφος
Αλύγιστη ΑΕΚ των δέκα παικτών, έστειλε εκτός κυπέλλου την Ομόνοια και έφυγε για τελικό