Ομόνοια: Ετοιμάζεται για… Απόλλωνα ο ʼρνασον!

Μετά την επισημοποίηση δύο συμφωνιών (Σοάρες, Φέλτχαουζεν) η Ομόνοια προχώρησε στην ανακοίνωση της αποδέσμευσης ενός ποδοσφαιριστή από το έμψυχο δυναμικό της. Ο Κάρι Άρνασον αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από το «τριφύλλι», το οποίο αποδέχτηκε την προσφορά της Αμπερντίν.
Ο Ισλανδός στόπερ μάλιστα δεν αποκλείεται σύντομα να τεθεί αντιμέτωπος του Απόλλωνα, καθώς σε περίπτωση πρόκρισης επί της Σιρόκι Μπρίγεγκ ο σκοτσέζικος σύλλογος θα κοντραριστεί στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τον κυπελλούχο Κύπρου.

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενημερώνει πως έχει αποδεχτεί πρόταση της Aμπερντίν για παραχώρηση του Κάρι Άρνασον.
 
Λήφθηκε υπόψη η επιθυμία του ποδοσφαιριστή για ολοκλήρωση της μετεγγραφής, αλλά και το γεγονός ότι ικανοποιήθηκαν οι οικονομικές απαιτήσεις του Συλλόγου.
 
Ο Κάρι Άρνασον φόρεσε σε οκτώ παιχνίδια τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
 
Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρεται στην ανακοίνωση των «πρασίνων».
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας