Απόλλων: ʼρνασον ή ανερχόμενη δύναμη της Βοσνίας

Το νικητή του ζευγαριού Αμπερτίν Σκοτίας ή Σιρόκι Βοσνίας θα βρει στον δρόμο του ο Απόλλωνας που «τσέπωσε» ήδη το εισιτήριο της πρόκρισης στον γ΄προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ μετά την τριάρα επί της Ζάρια στην «ΑΕΚ Αρένα».
 
Η πρόκριση μεταξύ Αμπερτίν και Σιρόκι παραμένει ανοικτή μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου παιχνιδιού (δείτε πιο κάτω στιγμιότυπα της αναμέτρησης) στην Σκοτία.
 
Στην Αμπερτίν θα πάρει μεταγραφή ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός της Ομόνοια, Κάρι Άρνασον. Η Αμπερτίν παραδοσιακά είναι η τρίτη δύναμη του σκοτσέζικου ποδοσφαίρου, πίσω από τις Σέλτικ και Ρέιντζερς.
Πανηγύρισε το πρωτάθλημα τέσσερις φορές στην ιστορία της, ενώ κορυφαία στιγμή στην ιστορία του συλλόγου ήταν η κατάκτηση του Κυπέλου ΟΥΕΦΑ τη σεζόν 1982-83. Το ρόστερ της Αμπερτίν αποτελείται εξ ολοκλήρου από Βρετανούς ποδοσφαιριστές.
 
Η Σιρόκι εξασφάλιση ευρωπαϊκό εισιτήριο με την κατάκτηση του κυπέλλου. Κατέκτησε δύο φορές (2003-04, 2005-06) το πρωτάθλημα Βοσνίας. Αγωνίζεται στο εφτά χιλιάδων θέσεων χωρητικότητας «Πεσκάρα Στάντιουμ»
 
Το πρώτο παιχνίδι του Απόλλωνα με τον νικητή του ζευγαριού Αμπερτίν-Σιρόκι θα διεξαχθεί στην Κύπρο στις 27 Ιουλίου και ο επαναληπτικός μια βδομάδα αργότερα σε Σκοτία ή Βοσνία. 

 

Δειτε Επισης

Παράνοια για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου-Οπαδοί κοιμήθηκαν στο γήπεδο περιμένοντας για ένα μαγικό χαρτάκι
«Ενδιαφέρον από ομάδες του Μεξικού για τον Σα Πίντο»
Συνεχίζει στον Άρη ο Κακόριν
Προπονητής του μήνα ο Ραν Μπεν Σιμόν
Επιτυχημένη η επέμβαση του Μπρούνο Σάντος
Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής