Το «ευχαριστώ» της Γιουβέντους στον Μπονούτσι

Η Μίλαν έκανε εξαιρετικό deal με την απόκτηση του Λεονάρντο Μπονούτσι, αλλά η «μαγκιά» της Γιουβέντους είναι ακόμη μεγαλύτερη!
 
Η «γηραιά κυρία» ανακοίνωσε απ’ την πλευρά της την πώληση του 30άχρονου αμυντικού στους «ροσονέρι», έχοντας μάλιστα και τα οικονομικά δεδομένα, έτσι ξεκαθάρισε πως το κόστος είναι 42.000.000 ευρώ και θα πληρωθεί σε 3 δόσεις (3 χρόνια).
 
Ευχαρίστησε λοιπόν τον Μπονούτσι για τα 7 χρόνια της προσφοράς του στον σύλλογο, έφτιαξε και video με στιγμές από αυτά τα 7 χρόνια και photostory. Μόνο προδότη δεν τον θεωρεί δηλαδή.
 
Επεξήγηση για την «μαγκιά» της Γιουβέντους
Ο Μπονούτσι είχε έρθει σε ρήξη με τον προπονητή της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, οι σχέσεις τους ήταν κακές, γενικά είχαν γίνει πολλά στα αποδυτήρια! Και ο Ντάνι Άλβες γι’ αυτό ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιο του, ενώ είναι δεδομένο πως ο Μπονούτσι δεν γινόταν να μείνει στην ομάδα.
 
Επίσης, ο μικρός του γιος είχε περάσει πρόσφατα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας, για αυτόν τον σοβαρό λόγο, τον πιο σοβαρό από όλους, η οικογένειά του δεν ήθελε να φύγει απ’ την Ιταλία.
 
Η Γιουβέντους γι’ αυτό και απέρριψε προτάσεις πολύ μεγαλύτερες της Μίλαν απ’ την Αγγλία, θα μπορούσε εύκολα να έχει πουληθεί με 60.000.000 ευρώ ή 70.000.000 ευρώ, αλλά η οικογένειά του είναι πάνω απ’ όλα και αυτό η «Γιούβε» το σεβάστηκε.
 
Η επιλογή του Μπονούτσι ήταν ξεκάθαρα η Μίλαν, αν πήγαινε στην Ίντερ θα τον χαρακτήριζαν πολύ μεγαλύτερο προδότη απ’ ό,τι κάνουν τώρα κάποιοι που δεν σκέφτονται καθαρά, κάποιοι που δεν γνωρίζουν ή δεν θυμούνται (κι ας είχε ξεκινήσει την καριέρα του απ’ την Ίντερ).
 


Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς