Ντε Βινσέντι: «Δεν με πήραν τηλέφωνο. Θα ήθελα να πάω στη Λέγκια»

Η φημολογία για ανοικτή γραμμή επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ με τον Τόμας ντε Βινσέντι «φουντώνει», καθώς ο Αργεντινός επιθετικός μάλλον θα αποχωρήσει από την ομάδα που αγωνίζεται στο Ντουμπάι μετά την συγχώνευση των Αλ Σαμπάμπ και Αλ Αχλί. 
 
 
Στόχος των διοικούντων είναι να μειώσουν το μπάτζετ και ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ πιθανόν να αποχωρήσει. Πόσο εύκολο είναι να προκύψει επιστροφή του στην Κύπρο και τον Αρχάγγελο; Αρκετά, διότι το κασέ του είναι πολύ ψηλό (τρεις, ίσως και τέσσερις φορές μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό που είχε στον ΑΠΟΕΛ), ενώ διατηρεί και συμβόλαιο. 
 
 
Η ομάδα του θα ενδιαφερθεί να τον παραχωρήσει έστω και δανεικό για να γλυτώσει αν όχι όλο, μεγάλο ποσό από το συμβόλαιο του Αργεντινού. Το μόνο δεδομένο για τον ΑΠΟΕΛ είναι πως για να φέρει πίσω τον Ντε Βινσέντι θα πρέπει να κάνει οικονομική υπέρβαση, κάνοντας τον, τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της ομάδας. 
 
Για τον ντε Βινσέντι φαίνεται πως προκύπτει ενδιαφέρον και από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Δημοσιεύματα στη χώρα γράφουν ότι ο Αργεντινός είναι στα υπόψη των πρωταθλητών Πολωνίας. Μάλιστα, ο Αργεντινός σε δηλώσεις που έκανε σε ιστοσελίδα των φίλων της Λέγκια στην Αργεντινή (Argentine Legia.Net) της χώρας εξέφρασε προθυμία να μετακομίσει στη Λέγκια, τόνισε όμως πως δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί του από την ομάδα. 
 
«Θα ήθελα πολύ. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως κανείς από τη Λέγκια δεν επικοινώνησε μαζί μου ποτέ. Παραδέχομαι όμως πως αν προκύψει ενδιαφέρον θα ήθελα πολύ να μετακομίσω στους πρωταθλητές Πολωνίας», ανέφερε ο ντε Βινσέντι. 
 
Στο δημοσίευμα (δείτε ΕΔΩ) ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρει ότι δέχθηκε πολύ καλές συστάσεις από τον πρώην συμπαίκτη στον ΑΠΟΕΛ και πολύ καλό του φίλο, Ινιάκι Αστίθ. 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου
Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης