Το ρίσκο (

Ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο (ποιοτικά και ποσοτικά) ρόστερ της ιστορίας του έχει ο Απόλλωνας.

Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού που ήταν εκπληκτικοί στα τελευταία 2/3 της περσινής περιόδου (από τη μέρα που ανέλαβε τον πάγκο της ομάδας ο Κύπριος τεχνικός και έπειτα) και προσδοκούν  ότι με τις προσθήκες που έγιναν θα παρουσιαστούν ακόμα πιο ισχυροί σε Κύπρο και Ευρώπη.

Η ομάδα της Λεμεσού διαθέτει υπεροπλία στις πλείστες θέσεις και ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει να διαχειριστεί ένα «καράβι» εφοδιασμένο κατάλληλα και ικανό για επίτευξη των ψηλών στόχων.

Η άνετη νίκη επί της Ζάρια με 3-0 δεν αποτελεί επιβεβαίωση των πιο πάνω, ήταν όμως ένα ηχηρό μήνυμα για τη δυναμική του Απόλλωνα.

Θετικό ήταν το πρόσημα των νεοαποκτηθέντων Σκέμπρι, Σαντάνα, Γιούστε, Ζελάγια και Σίλβα, οι οποίοι έδειξαν την ποιότητα τους με το «καλημέρα».

Απομένει άλλη μια μεταγραφή, που θα αφορά αριστερό εξτρέμ και πιθανότητα ο Απόλλωνας δεν θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού. Στο ρόστερ υπάρχουν οι… βασικοί Ρομπέρζ και Γιούστε, ο Αγγελή (τραυματίας), ο Καρό (δεν τον εμπιστεύτηκε πέρσι), ενώ λύσεις έδωσε αρκετές φορές πέρσι ο Χάμπος Κυριάκου.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή εμπιστεύεται τον Αγγελή και αισιοδοξεί ότι σύντομα θα επανέλθει δριμύτερος στην ενεργό δράση. Εφοδίασε τη μεσαία γραμμή με τους Άλεφ ντος Σάντος (εξάρι) και Σίλβα (οκτάρι, που αγωνίζεται και στο αριστερό φτερό της επίθεσης) επομένως αν παραστεί ανάγκη ξέρει πως έχει έτοιμη τη λύση του Χάμπου Κυριάκου. 

Ο Κύπριος διεθνής τα πήγε περίφημα ως κεντρικός αμυντικός όποτε χρειάστηκε, εντούτοις η απουσία του ήταν αισθητή από τη μεσαία γραμμή, καθώς υπήρχε μόνο η επιλογή του Σεμέδο που αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. 

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα