Απονομές με... ξύλο των γονέων στις κορασίδες

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο στο Πανελλήνιο Κορασίδων στον Βόλο, μετά τη νίκη επί του Φάρου Κερατσινίου στον άτυπο τελικό της διοργάνωσης. Η επιτυχία του "τριφυλλιού" έρχεται όμως σε δεύτερη μοίρα και επισκιάζεται εξαιτίας των σοβαρών επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο κλειστό γήπεδο της πόλης, την ώρα των απονομών!

Την στιγμή που οι διοργανωτές ετοιμάζονταν για την απονομή των μεταλλίων και του τροπαίου, γονείς από τις δύο ομάδες που πάλεψαν για το τρόπαιο συνεπλάκησαν στις εξέδρες, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των νεαρών αθλητριών. Πιο συγκεκριμένα, μία λεκτική διαμάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές (στην εξέδρα, γιατί στο παρκέ όλα ήταν πολύ ήρεμα) ξέφυγε από τα όρια, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια κάποιοι από τους γονείς και να απειληθεί γενική σύρραξη στις εξέδρες.

Μετά από μερικά λεπτά όπου οι "ψιλές" έδιναν κι έπαιρναν, επενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι για να χωρίσουν τους πρωταγωνιστές της ιστορίας, την ώρα που τα κορίτσια βρίσκονταν στο παρκέ, παρακολουθώντας "παγωμένα" όσα γίνονταν λίγα μέτρα πιο μακριά. Κάποιες κοπέλες μάλιστα έβαλαν τα κλάματα, βλέποντας τους γονείς τους να έρχονται στα χέρια!

Παρεμπιπτόντως, η Αστυνομία έφτασε στο γήπεδο αφού όλα είχαν τελειώσει!

Δείτε το VIDEO από το 13'43'' κι έπειτα

 

Δειτε Επισης

Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος
«Η πρόβλεψή μου είναι ότι ο Βαλαντσιούνας θα παίξει φέτος στο NBA και θα φύγει του χρόνου»
Στην πέμπτη θέση ο Κοντίδης μετά την πρώτη ημέρα στο Grand Slam στο Λος Άντζελες
Nέα βασίλισσα η Σβιόντεκ στο Wimbledon-Πήρε τον τίτλο δίχως να χάσει game από την Ανισίμοβα
Ο ΛεΜπρόν ψάχνεται αφού αρχίζει να βλέπει τον εαυτό του εκτός Λέικερς
Αποσύρει την προσφορά της στον Μίτσιτς η Φενέρ
«Το κύμα καύσωνα στη Γαλλία είναι μία δροσερή ημέρα στην Ελλάδα»
Στην Dubai BC ο Κίναν Καμένιας
Τέλος και επίσημα ο Λορέντζο Μπράουν από τον Παναθηναϊκό
«Το trade Βαλαντσιούνας-Σάριτς μπορεί να ολοκληρωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο»