«ʼχρηστοι. Φιάσκο. Αυτή η Κοπεγχάγη έχει μυρωδιά από κόπρανα»

Νέες απώλειες βαθμών για την Κοπεγχάγη και μάλιστα στο «Τέλια Πάρκεν» κόντρα στη Hobro. Η ομάδα του Στόλε Σολμπάκεν έμεινε στο άσφαιρο 0-0 και είχε τις δεύτερες απώλειες βαθμών στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δανίας, μετρώντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες.
 
 
Ο Πιέρος Σωτηρίου αγωνίστηκε βασικός για 77’ σε σχηματισμό 4-4-2 έχοντας παρτενέρ τον Σανταντέρ και αντικαταστάθηκε από τον Πάβλοβιτς, ενώ αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στο 4’.
 
 
Το αποτέλεσμα ενόχλησε αφάνταστα τους οπαδούς της Κοπεγχάγης που άσκησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας έντονη κριτική στους ποδοσφαιριστές και τον Στόλε Σομπάκεν για την εικόνα που παρουσίασαν.
 
Η Κοπεγχάγη στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook ανέδειξε κορυφαίου του αγώνα τον τερματοφύλακα, Ρόμπιν Όλσεν τονίζοντας πως έσωσε την ομάδα σε αρκετές περιπτώσεις. Θυμίζουμε πως η Κοπεγχάγη ηττήθηκε 1-0 από την Βαρντάρ στα Σκόπια στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. 
 
Δείτε μερικά από τα σχόλια των φίλων της Κοπεγχάγης σε Facebook και twitter
«Πόσο μικροί γίναμε. Το αποτέλεσμα σήμερα είναι φιάσκο για εμάς»
«Ενοχλητικό»
«Μια ομάδα σκέτη απογοήτευση»
«Σκάστε, κοιτάξτε να τα μπαλώσετε»
«Άχρηστοι. Πρέπει να το κοιτάξετε πολύ. Δεν έχουμε ούτε ένα καλό στοιχείο»
«Αυτή η Κοπεγχάγη έχει μυρωδιά από κόπρανα»
«Κλείστε το είναι ενοχλητικό. Εξαιρείται μόνο ο Όλσεν»
«Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χρειάζονται 6-7 παιχνίδια οι παίκτες για να βρουν ρυθμό. Ελπίζω να πάρουμε χρήματα από το Τσάμπιονς Λιγκ και να αγοράσουμε παίκτες»
«Δεν βλέπονται οι παίκτες μας. Θα πρέπει να μας βάλει και εμάς στο γήπεδο για να παίξουμε Τσάμπιονς Λιγκ»
«Ακόμα μια άθλια εμφάνιση για την Κοπεγχάγη. Αυτή η σεζόν θα είναι γεμάτη πέτρες. Λείπει η ποιότητα από την ομάδα μας»
«Ξυλουργικές εργασίες Κοπεγχάγη. Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα τον τρόπο που παίζουμε Σολπμάκεν»
«Φαινόμασταν πολύ-πολύ άσχημα σήμερα. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν»
 

Δειτε Επισης

Προφορική συμφωνία Αντσελότι με ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας
Λουίς Ενρίκε: Η Παρί Σεν Ζερμέν αξίζει να κατακτήσει το Champions League
Κατέθεσε η ψυχίατρός του Μαραντόνα στη δίκη για τον θάνατό του-«Έκανα ότι μπορούσα»
Δέκα αγγλικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη σεζόν για πρώτη φορά
Τελειώνει και επίσημα από Λεβερκούζεν και αναλαμβάνει Ρεάλ ο Τσάμπι Αλόνσο
Πότε θα γίνει η «αλλαγή φρουράς» στην Ρεάλ
Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο προπονητής της Τζιρόνα
Νέα μεγάλη πρόταση της Τσέλσι για Μουρίλο
Παίκτης της χρονιάς ο Σαλάχ!
Δέχτηκαν επίθεση από ενόπλους οι παίκτες της Φλαμένγκο