Το αδιανόητο με τους εξτρέμ του Σωφρόνη

Ο… κανόνας σε κάθε ομάδα είναι να διαθέτει τέσσερις ακραίους επιθετικούς στο ρόστερ. Οι συνθήκες κατά τη διάρκεια της σεζόν (τραυματισμοί, τιμωρίες) ενδέχεται να αυξήσουν τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιήθηκαν σε μια
αγωνιστική περίοδο στα φτερά της επίθεσης σε πέντε με την μετάθεση ενός επιθετικού ή επιτελικού μέσου στα άκρα.
 
Ο Απόλλωνας του Σωφρόνη Αυγουστή ξεπέρασε κάθε ποδοσφαιρική λογική από τα πρώτα τρία παιχνίδια της περιόδου. Οι «γαλάζιοι» στα δύο παιχνίδια με την Ζάρια και το ένα με την Αμπερτίν χρησιμοποίησαν ήδη έξι ποδοσφαιριστές στα φτερά της επίθεσης.
 
Έπαιξαν οι Ζελάγια, Σκέμπρι, Πέδρο, Σαρδινέρο, Γιάκολις και Μάγλιτσα. Άλλοι από την αρχή των αγώνων και άλλοι κατά διαστήματα στις αναμετρήσεις. Το πιο πάνω αποδεικνύει περίτρανα το βάθος στο ρόστερ της λεμεσιανής ομάδας.
 
Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει πλειάδα ποιοτικών λύσεων για τα άκρα της επίθεσης και ανάλογα με την αγωνιστική κατάσταση του καθενός και τις απαιτήσεις του αντιπάλου θα επιλέγει τους κατάλληλους.
 
Θυμίζουμε πως εκτός είναι ο τραυματίας Φώτης Παπουλής λόγω τραυματισμού. Ο Ελλαδίτης, αρχηγός του Απόλλωνα, ήταν βασικός στην ομάδα της Λεμεσού σε όλη τη θητεία του στο Κολόσσι, εντούτοις φέτος θα έχει τεράστιο συναγωνισμό όταν επιστρέψει υγιής στη δράση.   
 

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός
Ντόπαραν τους παίκτες και ζήτησαν πρωτάθλημα οι Παφίτες-Άρπαξε πυρσό ο Καρσέδο (vid&pics)
Ύποπτοι 63 αγώνες για χειραγώγηση παγκοσμίως το 2025-Ανάμεσά τους και ένας στην Κύπρο
Με τα μούτρα στη δουλειά και τα μάτια στον Κάναντι ο Μακρίδης
Πιο σημαντικό το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ για τον Μπεργκ-Θέλει επιστροφή στις νίκες
Αρχίζει με αδιάφορο παιχνίδι η αγωνιστική στο πρωτάθλημα-Την Κυριακή τα σπουδαία με ντέρμπι κορυφής
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της αγωνιστικής
Ξεσηκωμός στην Πάφο για τον αγώνα με τον Άρη-«Ξεπέρασε τις πέντε χιλιάδες η προπώληση»
Νέα πυρά Παπασταύρου κατά Κούμα με σειρά ερωτημάτων-Προσπάθεια επηρεασμού της διαιτησίας, βλέπουν στην ΑΕΚ
Ανόρθωση και Πάφος διεκδικούν το κύπελλο Νέων Κ-19