Ολονύχτια ετοιμασία graffiti στο «Ηλίας Πούλλος» με μήνυμα στους παίκτες (φώτο)

Με όνειρα για μία πρωταγωνιστική χρονιά, το απόγευμα (03/07) στις 18:30 οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας θα μαζευτούν στο «Ηλίας Πούλλος» για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Την προπόνηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και οι φίλοι της Ομόνοιας, με τους οργανωμένους να ετοιμάζουν διάφορα εκπλήξεις, θέλοντας να δείξουν τη στήριξή τους στη νέα εποχή των πρασίνων.

Οι οργανωμένοι μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας (02/07) ετοίμαζαν στο προπονητικό κέντρο graffiti για να στείλουν μήνυμα στους ποδοσφαιριστές.

«Παίξτε για το όνομα στο μπροστινό μέρος της φανέλας και θα σας θυμόμαστε για το όνομα στο πίσω μέρος» έγραψαν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο graffiti δεν είναι το μοναδικό που φτιάχτηκε στο «Ηλίας Πούλλος». Προ ημερών η Θύρα 9 δημοσίευσε και άλλη μία δημιουργία της.

Δειτε Επισης

Η ΑΕΚ μαθαίνει αντίπαλο στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Αρχίζουν τα έργα ανακαίνισης του οικήματος του ΑΠΟΕΛ
«Αγαπημένε μας Θεόδωρε, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε ευχαριστεί για όλα όσα πρόσφερες»
Παρέπεμψε τον Παπασταύρου στον… Γρηγόρη η ΚΟΠ-«Οι οικονομικές καταστάσεις ελέγχονται»
Για κοροϊδία κατηγορεί τον Λοϊζίδη ο Παπασταύρου-«Μην συγκαλύψετε τις παρανομίες της ΚΟΠ»
Ο Τάκης Λεμονής στο στόχαστρο της Σαμπάχ
Σαββίδης: Παράδοξο να λαμβάνει στήριξη υποψήφιος χωρίς πλάνο, η ΚΟΠ δεν αλλάζει με βολέματα
Θέλει τον Χάμπο Κυριάκου στον Παναιτωλικό ο Πετράκης
Παπασταύρου: Αυτοί που είχαν δώσει πληρεξούσια να τα αποσύρουν και να εξετάσουν την υποψηφιότητα Σαββίδη
Το πρώτο μήνυμα του Πάμπλο Γκαρσία στους ΑΠΟΕΛίστες-«Το έργο μας θα είναι δύσκολο, θέλω πάντα να κερδίζω»