Γεμίζει την «ΑΕΚ Αρένα», sold out η ανατολική

 
Με ανακοίνωσή του  ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι ήδη έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για την ανατολική κερκίδα της «ΑΕΚ Αρένα» ενόψει της ρεβάνς με την Αμπερντίν την ερχόμενη Πέμπτη (20/07).
 
Η ανακοίνωση:
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούσαν στην ανατολική εξέδρα  (AJKGROUP- ονομασία εξέδρας) της  "ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ"  έχουν ήδη εξαντληθεί.
 
Ο αριθμός εισιτηρίων ο οποίος έχει απομείνει για την δυτική εξέδρα αντιστοιχεί σε αριθμό κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν ασκήσει το δικαίωμα τους για παραλαβή του δωρεάν εισιτηρίου (θα μπορούν να το πράξουν μέχρι την Τετάρτη).
 
Ως εκ τούτου και λόγω της αυξημένης ζήτησης που παρουσιάζουν τα εισιτήρια για τον πρώτο ευρωπαϊκό μας αγώνα με αντίπαλο την Αμπερτίν, καλούμε τους φίλους της ομάδας μας όπως εξασφαλίσουν έγκαιρα τα εισιτήρια από το Apollon Official Store».
 

Δειτε Επισης

Με την Maccabi Tel-Aviv αρχίζει το ταξίδι για τα αστέρια η Πάφος Fc
Το στρατηγικό πλάνο του Χάρη Σάββιδη για την Προεδρία της ΚΟΠ και στο βάθος η δημιουργία Λίγκας
Κληρώνει σήμερα για Πάφο, Ομόνοια και Άρη στο Champions League και Conference League-Οι πιθανοί αντίπαλοι
Τέλος ο Μεσίνα-«Να είσαι διαιτητής στην Κύπρο είναι πιο δύσκολο από ό,τι σε άλλες χώρες»
Παρελθόν και επίσημα από τον Απόλλωνα ο Χάμπος Κυριάκου
Στα βαθιά η ΑΕΚ-Κληρώθηκε με την Παρτιζάν στον πρώτο προκριματικό του Europa League
Θέλει να κάνει το μπαμ με Ελ Αραμπί και Αϊτόρ ο Πανιώνιος
Αποχωρεί από τον Απόλλωνα ο Χάμπος Κυριάκου
«Η αξία του ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή είναι στα 60 εκατομμύρια, μακάρι να μας αφήσει άφωνους ο Πετρίδης»
Η ΑΕΚ μαθαίνει αντίπαλο στον πρώτο προκριματικό του Europa League