Εξετάζει νεαρούς Κύπριους και από το εξωτερικό

Ξεκαθάρισε το σκηνικό στον Ολυμπιακό όσον αφορά τις εκκρεμότητες με παίκτες του περσινού ρόστερ. Μετά τις ανανεώσεις και με τους τέσσερις ξένους της ομάδας (Τόρες, Κάστρο, Μιγκελίτο, Χίντι) και τις εξελίξεις με τους Πεχλιβάνη και Παπαστεριανό, ο προγραμματισμός πλέον σχετίζεται με προσθήκες νεαρών παικτών.
 
Οι Πεχλιβάνης και Παπαστεριανός έθεσαν εαυτόν εκτός ομάδας με τη συμπεριφορά τους. Ο πρώτος αξίωσε περισσότερα λεφτά από την προσφορά που του έγινε από τον Ολυμπιακό με τις πληροφορίες να τον θέλουν να δοκιμάζεται στην Ομόνοια (διαβάστε ΕΔΩ), ενώ με τον δεύτερο για αρκετό διάστημα είχε χαθεί η επικοινωνία.
 
Όπως και να έχει, οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν για τον Ολυμπιακό, η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία δεν είναι διατεθειμένοι να ξεφύγουν οικονομικά σε σχέση με το αρχικό μπάτζετ.
 
Τεστάρει νεαρούς
Ως γνωστό, ο Ολυμπιακός ταλαιπωρείται από το εμπάργκο μεταγραφών. Συνεπώς, ο μόνος τρόπος για ενίσχυση είναι με νεαρούς. Σε αυτό το πλαίσιο, ο τεχνικός της ομάδας Χρύσης Μιχαήλ εξετάζει Κύπριους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αρχή της καριέρας του.
 
Στις προπονήσεις της ομάδας, πέραν από ντόπιους παίκτες από το νησί εξετάζονται και ποδοσφαιριστές, επίσης Κύπριοι, που βρίσκονται σε ακαδημίες ομάδων του εξωτερικού (ένας είναι από τον ΠΑΟΚ).
 
Μάλιστα, μπορεί να πάρουν χρόνο συμμετοχής και στο σημερινό φιλικό με την Αλκή (04/07). Ο αγώνας θα γίνει στις 18:00 στην Πύλα. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί ποιοι από αυτούς που συμμετέχουν στις προπονήσεις θα παραμείνουν στην ομάδα. 

Δειτε Επισης

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Χάμπος Χαραλάμπους
Βραβεύθηκε η Ομόνοια για τη μεγαλύτερη συμβολή στην Εθνική Ανδρών
Πετρίδης: Ήταν το πιο δύσκολο πρωτάθλημα, εύχομαι να επανέλθουμε στους ευρωπαϊκούς ομίλους
Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής ο Πίττας-Πολυτιμότερος της Ελπίδων ο Σατσιάς
Προπονητής της χρονιάς ο Μπεν Σιμόν-«Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ, αγαπώ την ΑΕΚ και ευχαριστώ τον πρόεδρο»
Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος ο Τόνγκια-Η αναφορά στο μέλλον του
Προανήγγειλε αλλαγές στο πρωτάθλημα ο Κούμας-Σε επαφές με τις Αρχές για μετακίνηση φιλάθλων»
Ανακοίνωσε το τέλος με τον Σα Πίντο ο ΑΠΟΕΛ
Αναβλήθηκε η Εκλογική Συνέλευση της Ανόρθωσης λόγω μη υποβολής υποψηφιοτήτων.
Το βίντεο της Τορίνο με το γκολ του Ζανού Σάββα στο ντεμπούτο του στη Serie Α