«Δεν σχεδιάζουμε να πωλήσουμε, αλλά... όλοι είναι προς πώληση!»

Ποδοσφαιρικά (και όχι οικονομικά) ομιλούντες είναι ο πλέον άμεσα εμπλεκόμενος (επηρεαζόμενος, ακόμη και… θιγόμενος) στην υπόθεση της μετακίνησης του Γιόργκεν Σκέλβικ από τη Ρόσενμποργκ στον ΑΠΟΕΛ.

Ο τεχνικός του νορβηγικού συλλόγου, Κάρε Ίνγκεμπρίγκτσεν, ήταν αναπόφευκτο πως θα καλείτο να τοποθετηθεί για την εν λόγω περίπτωση. Και το έπραξε. «Είμαι πολύ ήρεμος σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα. Θα χρειαστούν πολλά για να πωλήσουμε τον παίκτη», δήλωσε στα νορβηγικά Μ.Μ.Ε. ενισχύοντας την εκτίμηση που επικρατεί στη Νορβηγία ότι η Ρόσενμποργκ θα απορρίψει την προσφορά του ΑΠΟΕΛ.
 
Ήξεις-αφίξεις
Πρόσφατα ο Ίνγκεμπριγκτσεν είχε δηλώσει πως η ομάδα δεν θα πωλήσει ποδοσφαιριστή, προτού αποσαφηνιστεί η ευρωπαϊκή της μοίρα. Ερωτηθείς για τον Σκέλβικ ισχυρίστηκε πως εξακολουθεί να ισχύει η πρότερη ρήση του: «Δεν σχεδιάζουμε να πωλήσουμε παίκτες». Στην επόμενη πρότασή του όμως τόνισε: «Από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι είμαι βέβαιος πως θα τους κρατήσουμε όλους. Ήμουν βέβαιος ότι θα κρατούσαμε τον Γκίτκερ τον χειμώνα και αίφνης μια μέρα είδα μια φωτογραφία του στη Γερμανία. Όλοι είναι προς πώληση, έτσι δουλεύει η νομισματική ιεραρχία στην Ευρώπη».

Ο προπονητής των Νορβηγών παραδέχθηκε επίσης ότι για την ομάδα του θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα ενδεχόμενη παραχώρηση του Σκέλβικ, ο οποίος την περασμένη περίοδο έκανε την καλύτερη χρονιά του στη Ρόσενμποργκ.

«Φυσικά. Ήταν εγγύηση για μας τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως κεντρικός αμυντικός. Ο Γιόργκεν είναι στυλοβάτης μας εδώ και χρόνια, άρα είναι σαφές πως θα είναι κρίμα να χάσουμε τέτοιον παίκτη».

Δειτε Επισης

Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου
Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά