H απάντηση του Σκιέλβικ στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ

Ο Γιόργκεν Σκιέλβικ αποτελεί, ως γνωστό, μεταγραφικό στόχο του ΑΠΟΕΛ για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.


Ο Νορβηγός έκανε δηλώσεις σε Μέσα της πατρίδας και επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πρόταση των γαλαζοκιτρίνων προς την Ρόζενμποργκ, ομάδα στην οποία ανήκει από το 2013, για την απόκτηση του παίκτη.


Όπως σημειώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ (διαβάστε ΕΔΩ) η ομάδα της Λευκωσίας έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, εντούτοις πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, καθώς οι Νορβηγοί αξιώνουν μισό εκατομμύριο ευρώ για την παραχώρηση του Σκιέλβικ.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι έγινε μία πρόταση στην Ρόζενμποργκ. Αυτό είναι το τελευταίο που έχω ακούσει» είπε αρχικά ο ίδιος, που πάντως φαίνεται ενθουσιασμένος σε μία τέτοια προοπτική:
 
«Πιστεύω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον. Ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται να είναι ένας καλός σύλλογος, με καλά οικονομικά και καλή οργάνωση. Έχουν καλές επιδόσεις κάθε χρόνο, είναι μία κορυφαία ομάδα στην Κύπρο και θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιπλέον, παίζει στην Ευρώπη εδώ και πολλά χρόνια».

 
«Όταν φτάσει μία προσφορά, εναπόκειται στην Ρόζενμποργκ να αποφασίσει αν είναι αρκετά καλή, όμως όταν μιλάμε για μία τέτοια ομάδα είναι κάτι που θέλω να κάνω» είπε για την πορεία των διαπραγματεύσεων και συμπλήρωσε: «Αν η Ρόζενμποργκ πει ναι, θα μπω στο αεροπλάνο».
 
Σε ερώτηση για το πότε δέχθηκε την πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ σημείωσε: «Με ενημέρωσαν χθες», ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

Δειτε Επισης

Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου
Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»