Η ʼρσεναλ "χρυσώνει" τον Σάντσεθ με 330.000 ευρώ την εβδομάδα

Tου χρόνου το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του Αλέξις Σάντσεθ στην Άρσεναλ. Οι "κανονιέρηδες" προσπαθούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Χιλιανό και για να τον πείσουν του προσφέρουν συμβόλαιο, το οποίο αν αποδεχτεί, θα τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο της Premier League!

Το ποσό που του δίνουν φτάνει τις 330.000 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή σχεδόν 15 εκατ. ευρώ το χρόνο, την ίδια ώρα που Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν-Ζερμέν περιμένουν στη... γωνία. Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, είναι πλέον αισιόδοξος ότι ο 28χρονος θα πει το "ναι" και θα μείνει στην ομάδα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξις Σάντσεθ δεν θα δώσει το παρών στην πρεμιέρα της Premier League με την Λέστερ, λόγω τραυματισμού.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δειτε Επισης

Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς