«Οι σκάουτερ είδαν τον ΑΠΟΕΛ να χάνει, αλλά…»

Τώρα θα προετοιμαστούμε απρόσκοπτα ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γιάροσλαβ Σιλχάβι, μετά τη νίκη που απέσπασε η Σλάβια Πράγας επί της Γιλχάβα. Ο τεχνικός της Τσεχικής ομάδας, σχολίασε επίσης το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, για να τονίσει ότι οι σκάουτερ της Σλάβιας επέστρεψαν από την Κύπρο που είδαν τους «γαλαζοκίτρινους» να χάνουν, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερο χρήσιμο γι’ αυτούς.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάροσλαβ Σιλχάβι:
«Κατά την άποψή μου παίξαμε καλά το πρώτο ημίχρονο όταν σκοράραμε δύο γκολ ενώ είχαμε και μερικές άλλες ευκαιρίες για να βάλουμε κι’ άλλα. Μου άρεσε που πήραμε τους τρεις βαθμούς γιατί τώρα θα προετοιμαστούμε απρόσκοπτα ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.
 
Ο Σόμπολ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Ο Ντέλι έχει ένα μυϊκό πρόβλημα, λογικά δεν είναι σοβαρό, αν είναι δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο για εμάς.
 
Οι σκάουτερ μας επέστρεψαν από την Κύπρο όπου είδαν τον ΑΠΟΕΛ να χάνει 2-1. Ωστόσο ξεκούρασε κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές και δεν ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο. Τώρα πρέπει απλά να αναλύσουμε τον αντίπαλο από τους αγώνες απέναντι στην Βιτορούλ».
 

Δειτε Επισης

Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο
Τόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο Final Four του Άμπου Ντάμπι
Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Κωστή
Απίστευτες αποδόσεις στους επαναληπτικούς Κυπέλλου με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Πρόταση του Άρη για απόκτηση του Μπα, απορρίφθηκε από τον ΑΠΟΕΛ»
Οι ώρες των αγώνων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι
Βγαίνει σήμερα το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου
Το Ρολάν Γκαρός μοιράζει 56 εκατ. ευρώ-«Ζαλίζουν» τα ποσά που θα πάρουν οι νικητές
Τρεις Έλληνες και ένας Ισπανός: Οι παίκτες με τα περισσότερα Game 5 στην ιστορία της Ευρωλίγκας