Απόλλων: Ολοταχώς για sold out!

Στην πολυπληθή παρουσία και υποστήριξη των οπαδών του δικαιούται να προσβλέπει ο Απόλλων εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησής του με τη Μίντγιλαντ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Ήδη οι φίλοι των κυπελλούχων εξάντλησαν τα διαθέσιμα εισιτήρια για την ανατολική και δυτική κερκίδα της «ΑΕΚ Αρένα», με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η προπώληση μόνο για τα αντίστοιχα στη νότια.
 
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι μετά τα εισιτήρια της Ανατολικής, εξαντλήθηκαν και τα εισιτήρια για τη δυτική κερκίδα του "ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ" για τον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην FC Midtjylland Δανίας για τα Play Off του UEFA Europa League.
 
Η προπώληση συνεχίζεται κανονικά, πλέον μόνο για τη νότια κερκίδα με ελεύθερη προπώληση. Σήμερα (14/8) το Apollon Official Store θα είναι ανοικτό το απόγευμα τις ώρες 15:00-19:00 και αύριο κλειστό, λόγω της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Την Τετάρτη 16/8 ανοικτό ξανά με συνεχόμενο ωράριο 09:00-19:00 και την Πέμπτη 17/8 (ημέρα του αγώνα) 09:00-15:00», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα.
 

Δειτε Επισης

Κρίσιμο ντέρμπι ανάμεσα σε Πάφο και Άρη-Κρίνεται το πρωτάθλημα
Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός
Ντόπαραν τους παίκτες και ζήτησαν πρωτάθλημα οι Παφίτες-Άρπαξε πυρσό ο Καρσέδο (vid&pics)
Ύποπτοι 63 αγώνες για χειραγώγηση παγκοσμίως το 2025-Ανάμεσά τους και ένας στην Κύπρο
Με τα μούτρα στη δουλειά και τα μάτια στον Κάναντι ο Μακρίδης
Πιο σημαντικό το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ για τον Μπεργκ-Θέλει επιστροφή στις νίκες
Αρχίζει με αδιάφορο παιχνίδι η αγωνιστική στο πρωτάθλημα-Την Κυριακή τα σπουδαία με ντέρμπι κορυφής
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της αγωνιστικής
Ξεσηκωμός στην Πάφο για τον αγώνα με τον Άρη-«Ξεπέρασε τις πέντε χιλιάδες η προπώληση»
Νέα πυρά Παπασταύρου κατά Κούμα με σειρά ερωτημάτων-Προσπάθεια επηρεασμού της διαιτησίας, βλέπουν στην ΑΕΚ