«Η ιστορία μας προστάζει ξανά»

Έτοιμοι να ταξιδέψουν ξανά αμέτρητα χιλιόμετρα είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, μετά από ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι. των «γαλαζοκιτρίνων». Όπως τονίζουν οι «πορτοκαλί», η ιστορία προστάζει ξανά να είναι στο πλάι της ομάδας τους στην Πράγα για την πολυπόθητη πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ:
Οι ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν ξανά αμέτρητα χιλιόμετρα για να βρεθούν στο πλευρό του ΘΡΥΛΟΥ. Έτοιμοι να καταθέσουν ψυχή για ένα 90 λεπτό τραγουδώντας σε ξέφρενους ΑΠΟΕΛίστικους ρυθμούς σπρώχνοντας την ομάδα να πετύχει τον σκοπό της.
 
Η ιστορία μας προστάζει να είμαστε ξανά στο καθήκον και είμαστε έτοιμοι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών μας χαράζοντας μια νέα χρυσή σελίδα στο πέταλο της Πράγας. ΘΡΥΛΙΚΕ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ, ΠΙΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ η πρόκριση για μας είναι μονόδρομος, πάμε να τους κλείσουμε το σπίτι και να στείλουμε ξανά τον κάθε αλλόθρησκο πίσω στην φωλιά του.

Κανένα όνειρο όμως δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα χωρίς τον 12ο παίχτη, χωρίς ο καθένας από εμάς να βάλει το δικό του λιθαράκι σπρώχνοντας την ομάδα στην επίτευξη ενός ακόμα ευρωπαϊκού έπους. 

Ο αριθμός των θέσεων για Πράγα είναι εξαιρετικά περιορισμένος και για τον λόγω αυτό καλούμε όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην εκδρομή του συνδέσμου όπως το πράξει εγκαίρως εντός των ημερών. (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 96 169504)

Δειτε Επισης

Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»