«Ένα γκρουπ οπαδών σφυροκοπά τον προπονητή» - Η μπηχτή του Κάρβερ

Ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας προειδοποίησε την Αμπερντίν για τους οπαδούς του Απόλλωνα, ενώ αναφέρθηκε και στη θητεία του στο κυπριακό πρωτάθλημα, ρίχνοντας και την μπηχτή του. Τι είπε για τον Άρνασον.
 
Ένας παλιός γνώριμος στο κυπριακό ποδόσφαιρο από τη θητεία του στον πάγκο της Ομόνοιας, ο Τζον Κάρβερ, μίλησε στην ιστοσελίδα dailyrecord.co.uk για τα παιχνίδι του Απόλλωνα με την Αμπερντίν.
 
Ο πρώην προπονητής των πρασίνων θέλησε να προειδοποιήσει τον προπονητή της σκωτσέζικης ομάδας, Ντέρεκ ΜακΊνες, ώστε να μην αποβληθεί όπως ο Σωφρόνης Αυγουστή στο πρώτο παιχνίδι.
 
«Οι οπαδοί είναι από πάνω του και θα έχει ένα μικρό γκρουπ που θα στέκεται ακριβώς από πάνω του και θα σφυροκοπεί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο προπονητής και οι αλλαγές θα πρέπει να μείνουν ήρεμοι» δήλωσε αρχικά ο Άγγλος προπονητής και συμπλήρωσε:
 
«Δεν έχει σημασία αν δεν παίζει στο στάδιο τους. Έχουν ένα φανταστικό κοινό και είναι αρκετά παθιασμένοι και θορυβώδεις».
 
«Η Λεμεσός είναι μόνο 30 λεπτά από την Λάρνακα, ώστε να ακολουθήσουν την ομάδα. Είναι ένα καινούργιο γήπεδο και ο αγωνιστικός χώρος είναι άψογος».
 
«Το γεγονός ότι ο Απόλλωνας έχασε με 2-1 δεν τους ενοχλεί, αφού και το κυπριακό κύπελλο παίζεται σε δύο σκέλη».
 
«Δεν σου δίνουν χρόνο με την μπάλα. Με αυτό τον τρόπο παίζουν μέσα στη ζέστη. Ένα θετικό για την Αμπερντίν είναι ότι παίζει στην ακτή και ίσως έχει λίγο αέρα την νύχτα. Αν το παιχνίδι ήταν στην Λευκωσία θα ήταν διαφορετική ιστορία».
 
Μετά τις αναφορές του στον Απόλλωνα, ο Τζον Κάρβερ ρωτήθηκε και για τη συνεργασία του με τον Κάρι Άρνασον στην Ομόνοια: «Πήρα τον Κάρι στην Κύπρο. Σκόραρε στο πρώτο του παιχνίδι και μετά τραυματίστηκε, έτσι τον έχασα για τα μεγάλα παιχνίδια. Όταν ήταν ξανά έτοιμος είχα φύγει, ήταν μεγάλη απώλεια για εμένα».
 
Επίσης, με αφορμή την τοποθέτηση του δημοσιογράφου ότι το 2012 ο πρώην προπονητής της Εθνικής Σκωτίας,  Τζόρτζ Μπέρλυ, είχε καθίσει μόνο δύο παιχνίδια στον πάγκο του Απόλλωνα είπε πώς η κατάσταση είναι δύσκολη. «Πήγα τον περασμένο Ιούνιο και ήταν μία από τις μακροχρόνιες παραμονές προπονητή. Συνέχισα μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου!».

Δειτε Επισης

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League-Εάν προκριθεί βρίσκει στον δρόμο του τον ΑΠΟΕΛ
Η καρδιά του EURO U-17 χτυπά στην Κύπρο
Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»