Η Δόξα έπαιζε, ο Ολυμπιακός γέλασε!

Με την πρώτη λευκή ισοπαλία της σεζόν ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA 2017/18. Στο «Μακάρειο», Ολυμπιακός και Δόξα έμειναν στο μηδέν και έβαλαν από ένα βαθμό στο σακούλι, ωστόσο από τη μοιρασιά πιο ικανοποιημένοι δικαιούνται να αισθάνονται οι νεοφώτιστοι, οι οποίοι δίχως μεταγραφική ενίσχυση κατάφεραν ν’ αποκομίσουν όφελος από έναν αντίπαλο που ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.
 
Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα ήλεγξε το παιχνίδι και πιστώθηκε περισσότερες ευκαιρίες (8’ Κένιντι, 13’, 43’ Ζατλ, 29’ Πουτζιουρής) από τον Ολυμπιακό, ο οποίος απείλησε μόνο μια φορά (33’ Κάστρο).

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε φράγμα του Σαμάρα στον Κάρλος (46’), αλλά ο Τσούκκας άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί, όπως και στο 51’, όταν ο Κένιντι έπεσε εντός περιοχής από ελαφρά απώθηση του Σωτηρίου.

Οι «μαυροπράσινοι» απείλησαν στο 72’, όταν από εκτέλεση κόρνερ οι Τόρες και Χριστοφίδης απέτυχαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα, ενώ για τη Δόξα η καλύτερη στιγμή ήταν ένα αριστερό φαλτσαριστό του νεοεισελθόντος Σισοκό (σ.σ. έφυγε άουτ) και το εντός μικρής περιοχής τακουνάκι του Ζατλ στο 94’ (σ.σ. εξοστρακίστηκε σε κόρνερ).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (4-2-3-1): Χίντι - Τσιακλής (53’ Αντωνίου), Χριστοφίδης, Σωτηρίου, Σαμάρας - Πολυκάρπου, Σεραφείμ - Παχίπης, Κάστρο, Παντελή (79’ Μιγκελίτο) - Τόρες.
ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Γκρεμσλ - Πίντο, Μπα, Ρεδόνδο, Ιωάννου - Ασαμόα, Πουτζιουρής (64’ Ανινφούλ) - Κάρλος, Κένιντι, Παπαφώτης (63’ Σισοκό) - Ζατλ.
 

Δειτε Επισης

Παρουσιάστηκε στη Λάρνακα το τρόπαιο του EURO U17 και η μασκότ της ΚΟΠ
Επιτεύχθηκε ο μεγάλος στόχος για το Αντώνης Παπαδόπουλος-Ξεπέρασαν το ένα εκ. οι εισφορές
Πέφτουν κορμιά στον τελικό στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα και τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Το μήνυμα του Σολ για τον τίτλο-«Η μέρα που θα αφήσουμε τα ονόματά μας στην αιωνιότητα»
Στη Serie A μετά από 21 χρόνια η Κόμο του Νικόλα Ιωάννου
Επιστολή Σα Πίντο προς τους παίκτες του-«Στα μάτια μου είστε ήδη πρωταθλητές»
Καζάνι που βράζει το ΓΣΠ για την ανάδειξη του μεγάλου πρωταθλητή-Δρακόντεια μέτρα από την Αστυνομία
Με νίκη 4-3 επί της Καρμιώτισσας ολοκλήρωσε η ΑΕΛ τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα
Primetel: Ανανέωση της Συμφωνίας Διανομής Αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta
Με εξάρα επί του Εθνικού αποχαιρέτησε η Δόξα Κατωκοπιάς την Α΄ Κατηγορία