Πέταξε για να γράψει ιστορία

Για τη Δανία ταξίδεψε η αποστολή του Απόλλωνα, όπου την Πέμπτη (24/8) έχει ραντεβού με την ιστορία στον επαναληπτικό με την Μίντγιλαντ.
 
Οι κυπελλούχοι έχοντας παρακαταθήκη τη νίκη με 3-2 στην Κύπρο θέλουν να σφραγίσουν θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για Τρίτη φορά στην ιστορία τους.
 
Μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλάζιων»,
Φανούριος Κωνσταντίνου έστειλε σύνθημα πρόκρισης, τονίζοντας πως ο Απόλλωνας θα πάει στη Δανία με στόχο να κερδίσει ξανά και όχι να επαναπαυτεί στο σκορ του πρώτου παιχνιδιού.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Η προσπάθεια μας είναι εξαιρετικά δύσκολη απέναντι στην Μίντγιλαντ στη δικιά της έδρα. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αφήνει ανοικτή την πρόκριση με τις πιθανότητες στο 50%-50%.
 
Εμείς πάμε εκεί με τον ίδιο τρόπο σκέψης που έχουμε σε όλα τα παιχνίδια. Πάμε εκεί για να κερδίσουμε και να προκριθούμε στους ομίλους της διοργάνωσης για Τρίτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια.
 
Θέλουμε να σκοράρουμε 1 ή 2 ή και περισσότερα τέρματα και δεν πάμε με στόχο να διαφυλάξουμε το 3-2 του πρώτου παιχνιδιού.
 
Για τον κόσμο που θα ταξιδέψει στη Δανία: Περιμένουμε περίπου 400 οπαδούς και έχουμε διευθετήσει λεωφορεία να τους μεταφέρει στο γήπεδο. Εύχομαι να ζήσουμε μια ιστορική στιγμή για τον Απόλλωνα και το κυπριακό ποδόσφαιρο»
 

Δειτε Επισης

Κρίσιμο ντέρμπι ανάμεσα σε Πάφο και Άρη-Κρίνεται το πρωτάθλημα
Κέρδισε την ΑΕΛ και πήρε προβάδισμα για την κατάληψη της 8ης θέσης ο Εθνικός
Ντόπαραν τους παίκτες και ζήτησαν πρωτάθλημα οι Παφίτες-Άρπαξε πυρσό ο Καρσέδο (vid&pics)
Ύποπτοι 63 αγώνες για χειραγώγηση παγκοσμίως το 2025-Ανάμεσά τους και ένας στην Κύπρο
Με τα μούτρα στη δουλειά και τα μάτια στον Κάναντι ο Μακρίδης
Πιο σημαντικό το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ για τον Μπεργκ-Θέλει επιστροφή στις νίκες
Αρχίζει με αδιάφορο παιχνίδι η αγωνιστική στο πρωτάθλημα-Την Κυριακή τα σπουδαία με ντέρμπι κορυφής
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της αγωνιστικής
Ξεσηκωμός στην Πάφο για τον αγώνα με τον Άρη-«Ξεπέρασε τις πέντε χιλιάδες η προπώληση»
Νέα πυρά Παπασταύρου κατά Κούμα με σειρά ερωτημάτων-Προσπάθεια επηρεασμού της διαιτησίας, βλέπουν στην ΑΕΚ