ΑΠΟΕΛ: «Με δύο γκολ τελειώνει εύκολα…»

Λίγο πριν την αναχώρηση της πτήσης του ΑΠΟΕΛ για την Τσεχία (10:00) ο Νεκτάριος Πετεβίνος προέβη σε δηλώσεις στα ΜΜΕ για το στόχο των πρωταθλητών και τον τρόπο επίτευξής του στον επαναληπτικό στην «Έντεν Αρένα».
«Πηγαίνουμε για τον πολύ μεγάλο στόχο, τον μεγαλύτερο για κυπριακή ομάδα: την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ. Έχουμε να διαχειριστούμε το 2-0 που πήραμε στη Λευκωσία και προσδοκούμε ο ΑΠΟΕΛ να δείξει στον αγωνιστικό χώρο τη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου και να πάρουμε την πρόκριση», τόνισε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου των πρωταθλητών.
 
Ερωτηθείς αν φοβάται ενδεχόμενο εκρηκτικό ξεκίνημα της Σλάβια, αντίστοιχου αυτού του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, αποκρίθηκε: «Δεν είναι θέμα φόβου. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να παρουσιάσει συνέπεια. Επειδή το παιχνίδι στη Λευκωσία καθορίστηκε από το γρήγορο προβάδισμα, θέλουμε να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ που να ελέγξει το παιχνίδι, να διασφαλίσει την άμυνα του και κυρίως να είναι απειλητικός μπροστά και αν είναι δυνατό να σκοράρουμε».
 
Στο ερώτημα αν η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί τελεσίδικα μ’ ένα εκτός έδρας τέρμα ο Νεκτάριος Πετεβίνος απάντησε: «Με δυο τελειώνει πιο εύκολα…»
 

Δειτε Επισης

Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
Πρώτα Κυπερούντα και μετά Πολωνία η προετοιμασία της ΑΕΛ-Ανακοίνωσε τέσσερα φιλικά
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»